Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Majakovského, 69 m2 (ID: 3401490)

Majakovského, Karlovy Vary - Rybáře

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Představujeme Vám prodej bytu v osobním vlastnictví, o celkové velikosti 69 m2 v 6. podlaží cihlového bytového domu bez výtahu. Byt vznikl spojením čtyř samostatných bytových jednotek s vlastními vchody (nyní zazděné sádrokartonem) v půdní vestavbě bytového domu. Byt sestává ze čtyř místností o aktuální dispozici 3+kk. Příčky mezi pokoji jsou stěny, kterými jsou obestavěny dřevěné trámy a nabízí tím mnoho variant stavebních úprav od vybudování několika samostatných bytových jednotek až po vybudování zcela atypického otevřeného loftového prostoru s přiznanými trámy. Dalšími variantami úprav je zachování stávající komfortní dispozice 3+KK, nebo je možné prostor upravit na klasickou dispozici 2+1. Díky široké možnosti stavebních úprav je nemovitost vhodná pro investiční účely.
Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn dálkovým přívodem tepla z městské teplárny Karlovy Vary, která odebírá teplo ze Sokolovské uhelné. Díky podepsanému memorandu s městem Karlovy Vary jsou ceny dodávek tepla stabilizovány do roku 2035. Vzhledem k tomu, že se nejedná o topení plynovým kotlem, jsou náklady na vytápění a odběr teplé vody oproti současným běžným cenám na trhu několikanásobně nižší než u ostatních dodavatelů. Dům má novou střechu a zateplení fasády SVJ plánuje. Aktuálně má dům PNEB E.
Čtvrť Rybáře se nachází v docházkové vzdálenosti do administrativního a turistického centra města a je jedním z nejpohodlnějších klidných míst k trvalému pobytu v Karlových Varech. Dům je situován jen pár minut pěší chůzí od volnočasového areálu Rolava. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo sjednání nezávazné prohlídky. Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování.

Parametry bytu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Majakovského, Karlovy Vary - Rybáře
ID
0032-NP07801
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Jaroslav Noska

Jaroslav Noska

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu