Prodej rodinného domu, Úvaly, Hvězdova, 197 m2

Hvězdova, Úvaly

23 764 720 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 113 256 Kč /za měsíc

(To nejlepší z vilové čtvrti: Největší vila v projektu s téměř největší zahradou.)

Prémioví partneři v Úvalech

Úklidové služby

Informace k domu

Nově: úrok 2,99% s fixací na 3 roky u hypotéky s 50% vlastních zdrojů. Ihned k nastěhování.

Tato vila je ta nejlepší z naší vilové čtvrti. Jedná se o nejprostornější typ vily s téměř největší zahradou.

Je energeticky velmi úsporná, v přírodě, avšak se všemi výhodami malého města, ze kterého se dostanete vlakem do centra Prahy za 25 minut.

Vilová čtvrť PRIMAVERA je v mnoha směrech jedinečným projektem na českém trhu. Od většiny developerských projektů v Praze a okolí se odlišuje opravdu velkorysými zahradami, kdy každá vila má k dispozici pozemek s rozměrem minimálně 900 m2, který Vám zajistí soukromí i prostor pro umístění bazénu, venkovní sauny, vířivky, nebo třeba skleníku. Některé pozemky budou od sebe ještě navíc odděleny alejemi s nově vysazenými stromy, které procházejí středem vilové čtvrti a tvoří přirozenou spojnici pro pěší.

Vily Primavera také charakterizuje použití opravdu vysoce kvalitního standardního vybavení, na kterém se nešetřilo, většinou od německých či rakouských výrobců.

Pravé dřevěné dubové podlahy Weitzer Parkett, luxusní keramika a obklady Villeroy & Boch, bezpečné hliníkové rámy oken Heroal s izolačními trojskly přes celou výšku podlaží, posuvné HS portály, podlahové vytápění Rehau v obou patrech, výjimečně úsporné švédské tepelné čerpadlo IVT s možností chlazení v létě, odhlučněná kanalizace Rehau Raupiano, automatická vjezdová brána, příprava pro externí žaluzie nebo příprava pro instalaci fotovoltaických panelů na střeše.

Chcete-li bydlet jen 2 km za hranicí Prahy, využívat výhody města Úvaly s mateřskými školkami, základní školou, poliklinikou a lékárnami, obchody, restauracemi, tenisovými kurty, posilovnou, koupalištěm a především vlakem a přitom být na dosah lesa, rybníků a polí, pak je tato soliterní vila tou správnou volbou.

Pro více informací můžete navštívit stránky projektu, anebo Vás rádi provedeme po celé čtvrti, ukážeme již dokončené domy i probíhající výstavbu s dalšími typy vil.


vilyprimavera.cz


Fotografie jsou pouze ilustrativní.

Parametry domu

Cena
23 764 720 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
To nejlepší z vilové čtvrti: Největší vila v projektu s téměř největší zahradou.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hvězdova, Úvaly
ID
U50
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1225 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JARO REAL s.r.o.

Střimelická 2495/8, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Vajner

Mgr. Jiří Vajner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úvalech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu