Pronájem obchodního prostoru, Praha - Žižkov, Vinohradská, 31 m2 (ID: 3403812)

Vinohradská, Praha 3 - Žižkov

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(právní servis v ceně, neplátci DPH se DPH k nájmu nepřipočítává, při pronájmu 3 místností se cena zvyšuje o 5.000 kč/měs.)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k pronájmu nebytové prostory pro zřízení prodejny nebo provozovny zubní hygienistky, zubní ordinace, pedikúry, manikúry, malého fitness, solária apod. v přízemí největšího hotelu v Praze – v hotelu Don Giovanni.

K pronajímaným prostorám se dostanete hlavním hotelovým vchodem, přes hotelovou halu s recepcí a restaurací. K pronájmu nabízíme dvě místnosti o podlahové ploše 31,34 m2. Místnosti mají okna orientovaná na východní stranu, vytápění/chlazení ovládané pomocí termostatu v každé z místností, dále zářivková tělesa, na podlaze koberce, dostatečně dimenzované počty zásuvek i rozvod TV signálu. Do prostor lze zavést v případě potřeby vodu nebo předělat rozvody elektřiny či slaboproudu tak, aby to plně vyhovovalo potřebám nájemce. Spotřeba vody a elektřiny bude měřena osazenými měřiči. V případě zájmu by bylo možné pronajímané prostory rozšířit ještě o vedlejší místnost s plochou 14 m2 (růžová plocha na plánku) a propojit ji dveřmi s oběma dalšími místnostmi.

Čtyřhvězdičkový hotel „Don Giovanni“ je hotelem se zavedenou mezinárodní klientelou a službami na vysoké úrovni. Je výborně dostupný metrem, tramvají i automobilem a je pod ním rozsáhlé podzemní parkoviště. V tomto hotelu s kapacitou až 900 lůžky se ročně ubytuje přes 266.000 osob (údaj za rok 2022 - opravdu to není překlep!). Jsou to jednak turisté, jednak obchodníci, kongresoví hosté a často piloti či letušky. Zahraniční hosté jsou převážně ze Západu, z USA, ale i z Asie a arabských zemí. Zhruba polovinu hostů tvoří tuzemská klientela.

Všichni tito lidé s nadprůměrnou kupní sílou si rádi dopřejí luxus. Nedělá jim problém nechat se hýčkat a rozmazlovat při svém pobytu v Praze různými zkrášlovacími službami a procedurami a neváhají za to také patřičně zaplatit. Hosté jsou zvyklí platit v cenové úrovni, kterou znají ze Západu. Z podnikatelského hlediska se tedy jedná o trvalý přísun bonitní klientely (průměrně je v hotelu ubytováno 728 hostů denně).

Vedení hotelu počítá s propagací všech nabízených služeb ve vnitřním informačním systému hotelu, na hotelových webových stránkách, na facebooku apod. Informace o možnosti využití těchto služeb bude umístěna ve složce hotelových informací umístěných na každém pokoji. Hotel má zájem na tom, aby služby byly nabízeny ve vysoké kvalitě a v širokém časovém intervalu. Prostory jsou proto vhodné pro zájemce s praxí ve vyjmenovaných oborech.

Požadovaný nájem je 45.000 Kč/měsíčně. Hotel požaduje kauci ve výši 2 nájmů. Provize RK je 1x nájem + DPH. Bližší podmínky nájmu budou dohodnuty v nájemní smlouvě.

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
právní servis v ceně, neplátci DPH se DPH k nájmu nepřipočítává, při pronájmu 3 místností se cena zvyšuje o 5.000 kč/měs.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vinohradská, Praha 3 - Žižkov
ID
0253-NP01848
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Ambassador

Cíglerova 198 00 Praha, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Jan Rampa

Ing. Jan Rampa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu