Prodej rodinného domu, Vítkov - Klokočov, 229 m2

Klokočov

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(Inzerci zveřejňujeme exkluzivně v zastoupení majitele.)

Prémioví partneři v Vítkově

Informace k domu

Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí samostatně stojící, dvoupodlažní, částečně podsklepený, zděný rodinný dům o dispozici 6+1. Klidná a čistým vzduchem oplývající lokalita Vítkovské vrchoviny. Rozmístěné túje na okraji oplocení zajišťují soukromí domácího užívání. Relaxace je zajištěna díky vydlážděné terase (14 m2), přístřeškem s posezením a zděným krbem, houpačce nebo vyhrazeným místem pro venkovní bazén. Dále se na zahradě nachází kůlna z OSB desek na uskladnění nářadí, studna na užitkovou vodu a chata (2,5 x 5 m) na patkách do které je zavedený el. proud. Přístupnost z obecní komunikace. Rodinný dům je rozdělený na 2 bytové jednotky 3+1 v 1. NP (většinová rekonstrukce) a 2. NP (částečná rekonstrukce).

Dispozice:

1.PP - Sklepní prostory (30 m2) s kotelnou (plynový kotel a kotel Viadrus na tuhá paliva).
PP - Původní garáž se přestavěla na velký obývací pokoj s krbovými kamny. Velká koupelna se sprchovým koutem, kuch. linkou a vyhrazeným místem pro pračku, vstup na terasu + úložné prostory nad původní garáží.
1.NP - Zádveří, vstup po schodech do velkého pokoje (dříve garáž), 2x chodba, výstup do 2.NP, vstup do sklepa, 2 x neprůchozí obývací pokoje, koupelna se zapuštěnou vanou, 2x samostatné WC Kombi, kuchyně s vestavěnými spotřebiči a barovým posezením.
2NP - 2 neprůchozí obývací pokoje, samostatné WC Kombi, třetí místnost nevyužitá (22 m2 - tvar L).

Rekonstrukce (2014):

El. rozvody v mědi v přízemí a 1.NP (nachystáno napojení ve 2.NP), plastová okna, ústřední topení + rozvody, vyvložkované obě komínové šachtice, částečně zateplení polystyrenem, podlahy a další.

Vytápění: Ústřední plynové, ústřední tuhá paliva popř. krbová kamna v přízemí.

IS: Vodovodní řád, užitková voda (studna/dešťovka), zemní plyn, el. napětí 220/380 V, odpady - septik.

Další vlastnosti nemovitosti:

Kombinované podlahy (plovoucí podlahy/dřevěné/parkety/dlažba). Plastová okna s parapety a žaluziemi. Skladba zdiva - 100% cihla/základy kamenivo. Zateplení - polystyren 10 cm. Plášť střechy - eternit, bývalá garáž - asfaltová krytina. Tři komínové šachtice vyvložkované nerezem (1x krbová kamna/1x zemní plyn/1x tuhá paliva). Stání až pro 2 automobily. Pevné připojení na O2. Průkaz energetické náročnosti budovy dle zákona ve třídě G.

Občanská vybavenost:

Velkou výhodou je bezprostřední dostupnost autobusové dopravy (2 min. pěší chůzí). Občanská vybavenost v podobě obchodu, pošty, mateřské školky, Františkova dvoru (kulturní a sportovní vyžití), autobusové zastávky. Díky nedaleké lokaci města Vítkov (5 km) můžete využít služeb obecního úřady, Penny marketu, stavebnin, vzdělávání na základní škole a gymnáziu. Rodinná turistika po okolí a další sportovní aktivity.

Závěrem:

Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Advokátní úschova i vypracování kupních smluv v ceně nabídky. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Inzerci zveřejňujeme exkluzivně v zastoupení majitele.
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Klokočov
ID
1262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
204 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
171 m2
Podlahová plocha
229 m2
Plocha nemovitosti
792 m2
Plocha zahrady
621 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Marek Zabral

Marek Zabral

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vítkově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu