Prodej rodinného domu, Libina, 360 m2 (ID: 3405429)

Libina

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Máme pro vás příležitost koupě domu v obci Libina, která vám dává možnost k vytvoření domova dle vlastních představ o bydlení. Jedná se pořadový rodinný dům nacházející se v obci Libina. Obec Libina leží v Olomouckém kraji, v okrese Šumperk a je nejníže položenou a zároveň největší obcí šumperského regionu. Obec se táhne mělkou úžlabinou na úpatí Jeseníků a v dolní části přechází do Hornomoravského úvalu.
Jedná se o patrový dům s dispozicí 4+1 s garáží a zahradou. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy činí optimálních 955m2.
Nemovitost je umístěná v klidné části obce obklopená dalšími rodinnými domy se zahradami. V současné době je nutná kompletní rekonstrukce domu včetně vyčištění prostoru od původních stavebních detailů. Nemovitost nabízí velkorysý a rozmanitý prostor ke stavebním úpravám. V tomto domě se plně může realizovat nový majitel.
Dispozice: 1.NP: vstupní chodba se schodištěm, pokoj, prádelna, vstup do sklepa a na zahradu. V 2.NP: kuchyně s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na prostorný balkon, 2x pokoj (vstup na terasu nad garáží), koupelna a samostatné WC. Dům je velmi světlý a je situován na pěkném místě s výhledem do okolní krajiny.
U domu se nachází zděná garáž a hospodářská budova, kterou lze využít k různým účelům a to jako uskladnění nejrůznějšího nářadí anebo vytvoření letního posezení. Dále k domu náleží oplocená zahrada, na které se nachází vzrostlé ovocné stromy. Dům leží mimo hlavní komunikaci, v boční ulici a je zde dostatek soukromí.
Vytápění domu je plynovým kotlem v kombinaci s kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajištuje el. bojler.
Celkově se jedná se o ideální řešení pro klienty hledající klidné bydlení v lokalitě zaručující maximální občanskou vybavenost, bezproblémovou dopravní dostupnost do Šumperku a relaxační, oddychovou zónu v duchu mimoměstské přírody.
Dům je ihned volný, takže vám nebrání nic se okamžitě pustit do rekonstrukce a vytvořit si tak svěží osobitý domov. Nemovitost bude zcela vyklizena.
Cena uvedena vč. právních služeb.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Libina
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
955 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libině?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu