Pronájem kanceláře, Brno, Křenová, 30 m2

Křenová, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Kancelář č. 302 - 3. patro
• Výměra: 30 m²
• K pronájmu od: 1.2.2024
• Popis prostor: V kanceláři jsou plastová okna s předokenními žaluziemi a na podlaze je koberec. Na stropě jsou podhledy.

Čtyřpodlažní administrativní budova Kroner s obchodním přízemím je jednou z dominant ulice Křenová a je součástí areálu NOSRETI. Nabízí více než 4500 m2 komerčních prostor k pronájmu. V přízemí budovy se nachází recepce a pobočka banky s bankomatem. Před budovou se nachází předzahrádka jejíž součástí je kavárna s posezením. Nájemcům jsou k dispozici jednací prostory (zasedací místnost až pro 20 osob/ konferenční místnost až pro 50 osob), neformální odpočinková místnost tzv. "Meeting Point", kuchyňky, sprchy a sociální zařízení po rekonstrukci. Za budovou se nachází uzavřené parkoviště pro 200 vozidel s automatickým parkovacím systémem, kolárna a odpočinková zóna s posezením a zelení. Budova je vybavena orientačním a kamerovým systémem ve společných prostorách, k dispozici je osobní i nákladní výtah.

V blízkosti budovy se nachází zastávky MHD (Masná, Vlhká), v pěší vzdálenosti je hlavní vlakové a autobusové nádraží, OC Letmo, OC Vaňkovka, OD Tesco a veškerá další občanská vybavenost.

Pro bližší informace či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat:
Ing. Kristýna Pouchlá, email: pouchla@nosreti.cz, tel.: +420 725 715 479

* Fotografie vybavené kanceláře je ilustrativní, i takto však vypadá jedna z našich kanceláří.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Křenová, Brno
ID
4101_2023_302
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristýna Pouchlá

Kristýna Pouchlá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu