Prodej bytu 4+kk, Praha - Libeň, Zenklova, 116 m2

Zenklova, Praha 8 - Libeň

19 990 330 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 268 Kč /za měsíc

(vč. DPH)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám ke koupi unikátní byty s vysokým standardem vybavení v nově dokončeném designovém projektu Rezidence Zenklova, Praha 8 Libeň. Dům se nachází přímo u stanice metra Palmovka, kde je v bezprostředním okolí k dispozici veškerá občanská vybavenost. Dům vyniká svou kvalitní moderní architekturou, která zároveň plně respektuje okolní zástavbu. Velká pozornost byla věnována také designu společných prostor. Kromě bytů se v domě nachází obchodní (přízemí, vstup z ulice) a kancelářské jednotky (2. NP) k prodeji (standard Shell&Core).
Byt 6.04 s dispozicí 4+kk o ploše 116 m2 se nachází v posledním 5. patře a skládá se z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na lodžie, ložnice s vlastní koupelnou s WC, dvou pokojů, hlavní koupelny s vanou a dvěma umyvadly, velké komory s pračkou a druhého samostatného WC. Byt má technickou přípravu pro instalaci klimatizace. Všechny jednotky v domě jsou vybaveny exteriérovými hliníkovými žaluziemi s elektrickým ovládáním. K bytu je možné dokoupit sklep a parkovací stání. Více informací naleznete na webu projektu či u našeho prodejce.

Parametry bytu

Cena
19 990 330 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. DPH
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Zenklova, Praha 8 - Libeň
ID
RG000242
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
116 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Real-Treuhand Reality s.r.o.

Dlouhá 733/29, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Radim Grulich

Radim Grulich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu