Prodej bytu 3+kk, Praha - Dejvice, Velvarská, 97 m2 (ID: 3406893)

Velvarská, Praha 6 - Dejvice

15 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 821 Kč /za měsíc

(cena vč. příslušenství, provize, právních služeb i podpory)

Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

S radostí Vám nabízíme ke koupi krásný světlý byt o dispozici 3+kk/B a velikosti cca 101,05 m2 + sklep 1,96 m2 v báječné části pražských Dejvic na pomezí mezi Hanspaulkou a Ořechovkou. Jednotka se nachází ve 3. a zároveň posledním patře (4. NP) cihlového domu ze 30. let minulého století. Má příjemnou dispozici, všechny pokoje jsou prostorné, světlé a neprůchozí, a byt celkově působí velmi klidným a vřelým dojmem.

Dispozice: Vstupní chodba (12,21 m2) s prostornou vestavěnou stěnou vyhotovenou na míru nabízí vstupy do všech ostatních místností: do pokoje (18,21 m2) se třemi okny orientovaného na sever, do obývacího pokoje (35,42 m2, orientovaného na západ a na jih) s krásnou kuchyní a balkónem (3,81 m2), dále do druhého pokoje (23,30 m2, orientovaného na jih) s patrem na spaní, do koupelny (5,89 m2) s vanou a na samostatnou toaletu (2,21 m2).

Obě místnosti s jižní orientací jsou klimatizované. Byt je vytápěn plynovým kotlem, který je šikovně umístěný uvnitř vestavěné skříně na chodbě bytu.

Nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě pražských Dejvic, cca 5 min. chůze od zastávky Thákurova (bus, tram), odkud je to 2 min. na metro A Dejvická. Vítězné náměstí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně tradičních farmářských trhů. Do přírody je to také kousek: Divoká Šárka, vodní nádrž Džbán nebo venkovní koupaliště Petynka jsou jen pár minut jízdy MHD. Parkování je možné ve fialových a modrých zónách přímo před domem i v jeho bezprostředním okolí.

Cena již zahrnuje vše, včetně příslušenství, právního servisu a všestranné podpory v průběhu celého kupního procesu. Jste srdečně zváni na prohlídku!

Parametry bytu

Cena
15 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. příslušenství, provize, právních služeb i podpory
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Velvarská, Praha 6 - Dejvice
ID
9106362
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
101 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
97 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ALBION REALITY, s.r.o.

Londýnská 730/59, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Barbora Haumerová

Barbora Haumerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu