Prodej bytu 3+kk, Kladno, Na Hoblíku, 73 m2

Na Hoblíku, Kladno

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(cena včetně kompletních právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Láká Vás bydlení v přírodě 10 minut jízdy do centra města Kladna, pak jste našli své nové bydlení. Nabízím Vám ke koupi novostavbu zajímavě řešeného prostorného bytu o velikosti 3+kk, o velikosti 73m2 s vlastní zahradou o velikosti 160m2 a parkovacím stáním pod oplocením, vjezd je opatřen pojezdovou branou na dálkové ovládání. Byt se nachází v prvním patře novostavby cihlového domu, k bytu náleží zahrada, kterou si nový vlastník může oplotit, v klidné nové vzniklé ulici na Hoblíku, Kladno – Švermov, jedná se o poslední dům v nové zástavbě.

Dispozice bytu: vstupní chodba o velikosti 8m2, prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou 5,63m2, dále obývací pokoj s kuchyňským koutem 28,87m2 krásně prosvětlený prostor s okny na 2 světové strany JZ, SV, ložnice 14,60m2, ložnice 12,13m2, chodba před bytem je k užívání pouze pro tento byt, který je v tomto patře jediný. Zahrada orientovaná na jihozápad. V přízemí novostavby se nacházejí dvě menší jednotky, sklepní místnost a technická místnost, v prvním patře je největší jednotka o dispozici 3+kk.

Prostorná koupelna se sprchovým koutem, dvojumyvadlem, závěsnou toaletou, otopným žebříkem ( vše kvalitní české výrobky). Podlahové krytiny velkoformátová dlažba (chodba, koupena, obýv. pokoj), plovoucí podlahy (ložnice), dveře Sapeli, vchodové bezpečnostní dveře, tříkomorová okna.

Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem v kombinaci s trojskly a kvalitním zateplením domu se jedná o energeticky úsporné bydlení. V okolí veškerá občanská vybavenost škola, školka, lékař, hodně zeleně - výborné spojení do Prahy, Kladna 10 min jízdy. Byt je vhodný i na investiční bydlení, ráda se Vám postarám o pronájem nové bytové jednotky výnos cca 22tis/měs. Doporučuji prohlídku této novostavby.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně kompletních právních služeb a provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Hoblíku, Kladno
ID
751
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ivana Prošková

Ivana Prošková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu