Prodej chalupy, Rudník, 110 m2 (ID: 3408301)

Rudník

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rudníku

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům - rekreační chalupu, s rozlehlým pozemkem o rozloze 3 594 m2 (součástí je i kus lesa), v rekreační obci Rudník, okr. Trutnov. Zděná stavba z třicátých let minulého století o dispozici 4+1 stojí na okraji lesa, obklopena okolní přírodou a rozlehlý pozemek tvořící zahradu za domem se vzrostlými stromy, poskytuje nádherný výhled a především soukromí.

Objekt je po rekonstrukci podkroví, při níž z půdy vznikla překrásná, světlá další obytná část se dvěma ložnicemi a toaletou s umyvadlem. Tento velkorysý obytný prostor doplňuje ateliérová část se střešními okny, která může sloužit jako odpočinková, nebo jako další ložnice vzhledem ke své velikosti. V přízemí je vstupní chodba, kuchyň, jíž dominují kachlová kamna, za ní spíž, dále navazující obývací pokoj, koupelna s vanou a toaletou, kotelna a další chodbička ze které je vstup na zastřešenou dřevěnou terasu za domem, směřující do již zmíněné kouzelné zahrady za domem, přes kterou protéká potok s malým splavem.

Dům je napojen na vodovodní řád, odpad je sveden do žumpy, topení je ústřední, zajištěno kotlem na tuhá paliva, alternativně s elektrokotlem. Z kopců nad chalupou je krásný pohled na Černou horu. Vzdušnou čarou 23 km se nachází Sněžka. Obec Rudník se nachází na křižovatce mezi městy Vrchlabí, Trutnov a Hostinné, kde funguje kompletní občanská vybavenost, neboť se Rudník rozprostírá pod svahy Krkonoš, lyžařský oddíl zde udržuje 51 km běžeckých tratí v obcích Rudník, Bolkov, Janovice, Fořt, Javorník, Čistá, Černý Důl a Janské Lázně. Dále v obci fungují dobrovolní hasiči, několik mysliveckých sdružení, motokros (cca 2x do roka se konají mot. závody), fotbal i ostatní sporty všech věkových kategorií, základní i mateřská škola a několik továren a provozoven, dále obchod a restaurace. Podél jižního okraje vesnice protéká Luční potok, jehož tok je chráněn jako přírodní památka Luční potok v Podkrkonoší. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zprostředkujeme. Energetická třída náročnosti G Mimořádně nehospodárná.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Rudník
ID
272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
267 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
3594 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Úspěšné reality s.r.o.

U Elektry 830/2b, Praha, Hloubětín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jitka Fujcikova

Jitka Fujcikova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rudníku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu