Pronájem kanceláře, Kamenice nad Lipou, Vackova, 95 m2

Vackova, Kamenice nad Lipou

12 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky + ele. + provize RK)

Prémioví partneři v Kamenici nad Lipou

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory v ulici Vackova č.p. 97 (Husovo náměstí), centrum města Kamenice nad Lipou, okr. Pelhřimov. Jedná se o zrekonstruované a průběžně udržované, komerční prostory v přízemí budovy (celé přízemní podlaží domu). Vytápění – ústřední (plynový kotel), elektřina, inženýrské sítě. Podlahy – dlažba. Tento komerční prostor má celkovou výměru cca 95 m2 a skládá se z těchto místností: hlavní prostor (kancelář) cca 36 m2 se dvěmi výlohami do ulice o délce 4 m, kuchyňka s WC a sociálním zázemím cca 25 m2, zázemí – sklad cca 7 m2, vstupní atrium (chodby) cca 27 m2. U odděleného vstupu ATM terminál s možností 24 hod. provozu s frekvencí klientů. Do prostorů je možný vstup přímo z ulice, či ze dvora za domem, který je po dohodě s majitelem objektu možno také pronajmout. Výměra dvora činí cca 120 m2 (samostatný vstup z ulice Zámecká). Také, je možnost pronájmu sklepních prostor v suterénu domu o výměře cca 130 m2. Parkování na náměstí před objektem.
Výše měsíčního nájemného činí 12.900 Kč + poplatky za služby 2.900 Kč + elektřina (dle dohody, dle užívání prostor). Majitel požaduje vratnou jistotu (kauci) ve výši třech měsíčních nájmů vč. poplatků. Provize RK činí jedno měsíční nájemné bez poplatků za služby (12.900 Kč), hradí nájemce při podpisu nájemní smlouvy.
Možné využití prostorů např. jako pobočku bankovnictví, poradenství, pojišťovnictví, sídlo společnosti, ordinace lékaře, obchod, služby atd. Možnost osazení reklamního poutače na budovu. Výhodou je výborná lokalita umístění objektu v centu města. V Kamenici nad Lipou žije cca 3.750 obyvatel a naleznete zde veškerou občanskou vybavenost. Dobrá dopravní dostupnost vč. autobusového a vlakového spojení. Vzdálenost do okresního města Pelhřimova cca 20 km, do Prahy cca 120 km. Tento prostor byl dlouhodobě využíván jako pobočka Komerční banky a.s. V případě Vašeho zájmu Vám rádi sjednáme nezávaznou prohlídku tohoto komerčního prostoru. PENB - třída G (není vypracován). Volné ihned, úpravy dohodou s majitelem objektu.

Parametry nemovitosti

Cena
12 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky + ele. + provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Vackova, Kamenice nad Lipou
ID
PJCE5129
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jiří Čeleda

Jiří Čeleda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Kamenici nad Lipou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu