Prodej rodinného domu, Stará Voda, 200 m2 (ID: 3411242)

Stará Voda

1 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 144 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Staré Vodě

Informace k domu

Dovolte nám za společnost Marent Reality nabídnout k prodeji tento rodinný dům s pozemkem v obci Stará Voda nedaleko lázeňského města Mariánské Lázně.
Dům je dvoupodlažní - přízemí + obytné podkroví. Celková obytná plocha je
cca 200m2 a zastavěná plocha domu 110 m2. V objektu je zavedena elektřina i voda. Kanalizace je řešena septikem. K domu náleží také pozemek o celkové výměře 757 m2. Nemovitost je určena k celkové rekonstrukci. Na objektu neváznou žádné zástavy ani břemena.
Neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Cena
1 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Stará Voda
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
757 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Staré Vodě (okr. Cheb)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu