Pronájem kanceláře, Dalovice, Botanická, 30 m2 (ID: 3411255)

Botanická, Dalovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Dalovicích

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám nabízí k dlouhodobému pronájmu různé druhy prostor v tomto zajímavém víceúčelovém objektu v Karlových Varech. V budově se nacházejí prostory umožňující ubytování osob – ubytovna, kancelářské prostory, komerční prostory v přízemí s vlastním vstupem – např. prodejny, eshopy, dílny či garáže a dále také výrobní a skladové prostory. Nabízíme možnost také možnost pronájmu celé budovy jako celku, tj. dlouhodobě zaběhnuté a fungující ubytovny se stálými nájemníky.
Víceúčelový objekt nalezneme v rozsáhlém areálu Office park Dalovice, který již několik let provozujeme a řádně spravujeme. Objekt má celkem 3 podlaží, přičemž každé z podlaží má plochu 700 m². Kolem budovy je zřízeno vlastní parkoviště pro dostatečné množství automobilů. V objektu je nainstalovaný kamerový systém a je zde rovněž ostraha. K objektu přiléhá také rozsáhlá betonová venkovní manipulační a skladová plocha, která je uzpůsobena pro pohyb manipulační techniky i kamionů a také pro případné skladování či parkování.
Objekt je napojen kompletně na inženýrské sítě – voda, kanalizace, elektřina a plyn. V rámci sjednaného nájmu pro Vás provedeme také řádnou kompletní rekonstrukci prostor dle Vašich představ. V tomto objektu je mnoho prostor ze kterých je možno vybírat.
V případě zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne kompletní informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Veškeré nabízení nemovitosti zároveň vlastníme.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Botanická, Dalovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Dalovicích (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu