Prodej bytu 4+1, Praha - Břevnov, Hošťálkova, 163 m2

Hošťálkova, Praha 6 - Břevnov

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní bydlení v srdci města, které spojuje luxusní design s komfortem domova. Nabízíme k prodeji prostorný designérský byt 4+1 o rozloze 163 m², který prošel kompletní rekonstrukcí s využitím materiálů nejvyšší kvality. Byt se rozkládá na dvou podlažích a je ideálním místem pro ty, kteří hledají unikátní spojení moderního životního stylu a pohodlí.

V prvním patře Vás přivítá vstupní hala s vestavěnou skříní na míru, která skvěle využívá prostor a zároveň skrývá praktické detaily jako bojler a kotel. Obývací pokoj je navržen jako otevřený prostor propojený s jídelnou a kuchyní, z něhož se otevírá vstup na malebnou terasu s výhledem do zeleně. Druhá terasa, přístupná z jídelny, nabízí neopakovatelný výhled na panorama Prahy.

Ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny nábytkem na zakázku, který doplňují pečlivě vybrané designové prvky. Vše je promyšleno tak, aby podtrhlo jedinečný charakter bytu. Topení je decentně skryto za skříněmi z přírodního dřeva, a pro maximální komfort je v každé místnosti instalována klimatizace.

Kuchyň je srdcem domova a zde je to dvojnásob pravda. Nabízí exkluzivní spotřebiče, včetně chladničky Liebherr a širokého sporáku, a skříně až ke stropu pro maximální využití prostoru. Z okna kuchyně se naskýtá dechberoucí výhled na město.

Na druhém patře se nacházejí dvě ložnice s vestavěným nábytkem z přírodního dřeva a další koupelna. Vše je navrženo s ohledem na maximální využití prostoru a pohodlí. Schodiště vedoucí do druhého patra je vyrobeno z materiálu na zakázku a je vybaveno osvětlením schodů, což dodává celému prostoru pocit elegance a lehkosti. Design schodiště a zábradlí ze dvojitého skla vytváří efekt plavení ve vzduchu, což přidává bytu další rozměr sofistikovanosti.

Byt disponuje dřevěnými izolačními dvojskly, podlahami z třešňového parketu a v koupelnách je podlahové vytápění. K bytu náleží také sklep a garážové stání pro jedno auto. Součástí komplexu je udržovaný zelený dvůr, který poskytuje klidné zázemí uprostřed města.

Tento byt představuje dokonalou symbiózu luxusu, komfortu a praktičnosti, ideální pro ty, kteří chtějí žít výjimečný život ve výjimečném prostředí. Neváhejte a staňte se součástí této exkluzivní komunity.

Cena: 22 900 000 Kč

Parametry bytu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Hošťálkova, Praha 6 - Břevnov
ID
N308
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
163 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
163 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Olga Achkasova

Olga Achkasova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu