Prodej bytu 2+1, Hradec Králové, Velké náměstí, 115 m2

Velké náměstí, Hradec Králové

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme tento byt k převodu družstevního podílu v bytovém družstvu. Jde se o bytovou jednotku v 1. patře historického řadového bytového domu, v sousedství překrásné katedrály.
Dopravní dostupnost města je na výborné úrovni. Na západním okraji města začíná dálnice D11, po které je snadno dostupná Praha a celý středočeský region. Městem dále procházejí další významné komunikace I. třídy, které zajišťují jeho spojení s ostatními oblastmi ČR. Z nejvýznamnějších můžeme uvést například silnici I/11 (směr Kostelec nad Orlicí), silnici I/35 (směry Litomyšl respektive Jičín) nebo silnici I /37 ve směru do Pardubic. Městem prochází také několik železničních tratí, také dálkových autobusových spojů (např. s Prahou) a Hradec Králové disponuje také systémem městské hromadné dopravy.

S ohledem na charakter krajského města Hradec Králové disponuje komplexní občanskou vybaveností. Nalezneme zde mimo jiné mateřské, základní i střední školy. Své sídlo zde má Univerzit Hradec Králové a také například lékařská fakulta Univerzity Karlovy. Nalézá se zde kompletní síť úřadů, několik poštovních poboček, mnoho obchodů, nákupních center či restaurací. Hradec Králové disponuje svou vlastní fakultní nemocnicí a několika dalšími zdravotnickými zařízeními. Nacházejí se zde také kulturní instituce (např. Klicperovo divadlo) a mnoho možností pro volnočasové aktivity.

Nemovitosti Velké Náměstí se nachází na hlavním městském náměstí v historickém centru Hradce Králové. Okolní zástavba je tedy tvořena především historickými objekty, které jsou využívány většinou jako rezidenční, obchodní prostory, administrativní či kulturní prostory.

Navíc je zde vedle okamžitého přímého převodu do vlastnictví dále možnost odkupu družstevního podílu v bytovém družstvu. Můžete si tak pořídit byt na splátky, téměř bez nutnosti vlastních zdrojů. Byt je možné převést do osobního vlastnictví kdykoliv dle Stanov družstva a v souladu se zákonem má družstvo povinnost Vám byt převést po jeho doplacení.

V případě zájmu můžeme poskytnout půdorys a další informace. V domě jsou momentálně k prodeji celkem dvě bytové jednotky (druhá se nachází ve vyšším patře s výtahem a je inzerována individuálně).

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
Velké náměstí, Hradec Králové
ID
N35
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
115 m2
Patro
2. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
115 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CAPITAL Trust, a.s.

CAPITAL Trust, a.s.

Elišky Krásnohorské 10/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Jan Vlk

Jan Vlk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu