Prodej rodinného domu, Vyskytná, 286 m2

Vyskytná

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vyskytné

Informace k domu

Jsme ve Vyskytné (dříve Česká Vyskytná) na hranici Čech a Moravy. Ke koupi máme rozsáhlou zemědělskou usedlost v rozšířeném centru obce. Objekt má obytnou část, na kterou navazuje část hospodářská. V přízemí obytné části je kuchyně a velký obývací pokoj, dále je zde jeden pokoj, koupelna a samostatné WC. V patře jsou další čtyři pokoje a druhé WC. Pod obytnou částí jsou dva sklepy.
V části hospodářské už dávno nejsou žádná zvířata. Teď je částečně využitá jako kotelna s automatickým kotlem na tuhá paliva a sklad topiva. Je zde také dílna a garáž. Ostatní prostory jsou většinou prázdné a nevyužité.
Dům a navazující pozemky poskytují dostatek prostoru pro fantazii budoucích majitelů resp. architekta k provedení rekonstrukce a úprav, které udělají z této zajímavé nemovitosti plnohodnotný moderní domov.
Obec Vyskytná má skvělou polohu na polovině cesty mezi Jihlavou a Pelhřimovem. Necelých pět kilometrů jízdy do kopce je zde známé poutní místo Křemešník.
Vhodné pro všechny, koho nebaví městský ruch a toho, kdo se nebojí vesnického života.
Přijďte se podívat.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Vyskytná
ID
22135
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
286 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
505 m2
Podlahová plocha
286 m2
Plocha nemovitosti
1987 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Rostislav Mašek

Ing. Rostislav Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyskytné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu