Prodej chaty, Brno, 45 m2 (ID: 3426433)

Brno-Jundrov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Nabízíme Vám luxusní chatu o dispozici 1+1 a přibližné užitné ploše 44m2 s pozemkem o celkové výměře 756m2 v Brně - Jundrově v těsné blízkosti řeky Svratky.
Chata je zrekonstruovaná, zateplená, v oknech jsou nainstalované elektrické žaluzie, zabudovaný bezpečnostní alarm a internet. Nově zbudovaný plot poskytuje absolutní soukromí. Nemovitost se nachází 100m od pláže, 200m od splavu, což je obrovskou výhodou této nemovitosti. Je ideálním místem pro odpočinek a polohu objektu ocení také milovníci rybaření.
Kuchyň ( 15m2) je zcela vybavená ( kuchyňská linka, spotřebiče, jídelní stůl), její součástí je také samostatná spíž. Pokoj se vstupem na zastřešenou verandu ( celkem 22m2) je vybavený manželskou postelí, je zde také prostorná šatní skříň s komodou na uložení oděvů. V koupelně se nachází sprchový kout, bidet, umyvadlo a toaleta. Chata je napojena na vodovodní řád a kanalizaci.
Celý interiér chaty je v dekoru dřeva, je opravdu krásný, nadčasový. Výhodou je také nová zastřešená pergola, kde je možné relaxovat za každého počasí. Majitel má do celého objektu koupené podlahové topení, které je již v ceně.
Za zmínku jistě stojí možnost čerpání vody z řeky Svratky, kde je zavedeno čerpadlo např. za účelem zalévání zahrady. K chatě zároveň náleží pozemek, na kterém je zřízeno parkovací místo, kde je také elektrický posun brány pomocí dálkového ovládání. Do budoucna možnost rozšíření budovy o nadstavbu.
Pozemek s chatou lze vyměnit s doplatkem za byt v Brně.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán - z toho důvodu je chata zařazena do třídy G.
Při osobní prohlídce bezesporu oceníte kvality i polohu této výjimečné nemovitosti.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.
Proto neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Brno-Jundrov
ID
V1348BC055-1
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
756 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Radek Novák

Ing. Radek Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu