Prodej rybníku, Pomezí nad Ohří, 3974 m2

Pomezí nad Ohří

760 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 622 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pomezí nad Ohří

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku Pomezní rybník o celkové ploše 3974 m² v obci Pomezí nad Ohří. Pozemek je využitelný jako vodní plocha. Pomezí nad Ohří je klidné a malebné místo, ideální pro ty, kteří hledají výjimečné přírodní prostředí kombinované s možností vlastnit vlastní vodní plochu. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří si přejí mít svůj vlastní kousek přírody. Neváhejte a kontaktujte nás pro bližší informace či prohlídku této exkluzivní nabídky. Těšíme se na Vás!

Něco o Pomezním rybníku: Pomezní rybník je přírodní rezervace, umělá vodní nádrž při hranici s Německem. Rezervace, která byla vyhlášena v roce 1990, se nachází na území obce Pomezí nad Ohří v okrese Cheb.
Rezervace je významným biocentrem. Chráněné území bylo vyhlášeno k ochraně a zachování vodního toku, mokřadních společenstev a vlastního rybníka. Vyskytují se zde vzácné a ohrožené rostlinné a živočišné druhy, z nichž nejvýznamnější je ďáblík bahenní.
Středem Pomezního rybníka prochází státní hranice. Rezervace se nachází na území dvou geomorfologických celků, severní část s vlastním Pomezním rybníkem v Chebské pánvi, jižní část ve Smrčinách. Ev. číslo: 646262.

Parametry pozemku

Cena
760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Pomezí nad Ohří
ID
646876
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3974 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Alexandr Tržecjak

Alexandr Tržecjak

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rybníků v Pomezí nad Ohří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu