Prodej pozemku pro bydlení, Raspenava, Luční, 2130 m2

Luční, Raspenava

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc

(včetně provize, cena k jednání)

Prémioví partneři v Raspenavě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Představuji Vám příležitost koupě rozlehlého pozemku o celkové užitné ploše 2130 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 191 m2, situovaného v Raspenavě, v ulici Luční. Raspenava se pyšní svou strategickou polohou ve Frýdlantské pahorkatině, na severozápadním podhůří Jizerských hor. S přibližnou vzdáleností 3 až 6 km jihovýchodně od Frýdlantu, nabízí tento pozemek klidné, a přitom dobře dostupné místo pro bydlení. Do okresního města Liberce je vzdálena 19 km. Pro rodiny s dětmi je zde k dispozici mateřská a základní škola, což umožňuje pohodlné rodinné bydlení přímo v srdci přírody. Dopravní dostupnost je zajištěna železniční tratí z Liberce do Frýdlantu a lokální tratí vedoucí údolím Smědé až do Hejnic a Bílého Potoka.
Na pozemku se nachází stavba určená ke zbourání, což otevírá dveře k vytvoření nového domova či objektu podle Vašich představ. Pozemek je rovinatý s mírným svahem v zadní části a je umístěný přímo u vedlejší komunikace, což zajišťuje snadný přístup. Na středu pozemku je solitérní strom jasan, který může posloužit jako přírodní dominantní prvek Vašeho nového domova. Všechny nezbytné inženýrské sítě – voda, kanalizace a elektřina – jsou dostupné přímo v ulici, což usnadňuje budoucí výstavbu.
Výhody:
- Jedná se o stavební pozemek, který je veden dle územního plánu jako plochy smíšené obytné. což znamená, že je připraven pro realizaci Vašeho projektu.
- Lokalita v okrajové části obce a v zástavbě rodinných domků zajišťuje klidné a příjemné prostředí pro život.
- Pozemek není v záplavové zóně, což eliminuje riziko povodní a zvyšuje hodnotu nemovitosti.
- Rozlehlá užitná plocha poskytuje dostatek prostoru pro výstavbu domu s velkou zahradou, bazénem nebo jinými prvky pro volnočasové aktivity.
Cena odráží výjimečnou hodnotu tohoto pozemku vzhledem k jeho umístění, velikosti a potenciálu. Jedná se o investici, která umožní realizovat Vaše sny o bydlení. Nenechte si ujít tuto výjimečnou nabídku, Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky pozemku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Luční, Raspenava
ID
N50322
Plocha nemovitosti
2130 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Žárská Karolína, MRE

Žárská Karolína, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Raspenavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu