Prodej rodinného domu, Věžky, 300 m2

Věžky, Vlčí Doly

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Věžkách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě Část obce Vlčí Doly, Obec Věžky, okres Kroměříž. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, protože se nachází v bezpečném prostředí, blízko škol, parků a dalších atrakcí pro děti.

Dům je postaven z cihel a disponuje 5 a více pokoji, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. S celkovou užitnou plochou 300m² a velkým pozemkem o rozloze 1162m², budete mít dostatek prostoru pro relaxaci a aktivity venku.

Objekt je patrový s dvěma podlažími, což poskytuje ještě více prostoru pro život. Stav domu je dobrý, ale nabízí možnost rekonstrukce dle vašich představ, a dokonce je možné čerpat dotace pro financování.

Vybavení domu vám usnadní život s dětmi. K dispozici je velká zahrada, kde se děti mohou bezpečně hrát a vychutnávat si čerstvý vzduch. Dále zde najdete hernu a dětské pokoje, které jsou ideální pro jejich zábavu a učení.

Příjemný bonus této nemovitosti je blízkost Kroměříže, která nabízí širokou škálu služeb, obchodů a kulturních aktivit.

Nabízí se i možnost dvougeneračního bydlení či ubytování komerčního charakteru pro zaměstnance blízkého logistického centru Amazonu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Věžky, Vlčí Doly
ID
223-NP02569
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
1162 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Malaník

Mgr. Michal Malaník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Věžkách (okr. Kroměříž)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu