Pronájem garážového stání, Plzeň, Na Jíkalce, 15 m2

Na Jíkalce, Plzeň

1 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Pronájem garážového stání v centru Plzně, ul. Na Jíkalce

Nabízíme k pronájmu zakladačové garážové stání o výměře 15 m², které se nachází v podzemních prostorách novostavby cihlového bytového domu v centru Plzně v ulici Na Jíkalce. Garážové stání je umístěno na 1. podzemním podlaží vyznačujícím se vysokým stupněm bezpečnosti a komfortu. Tato garáž je ideální pro ty, kteří hledají spolehlivé a bezpečné parkovací místo pro své vozidlo v centrální a vyhledávané lokalitě. Stav nemovitosti je hodnocen jako velmi dobrý, což řadí toto garážové stání mezi prestižní parkovací možnosti v Plzni. Měsíční nájemné činí 1 500 Kč. Majitel požaduje kauci ve výši 4 500 Kč a 2 000 Kč jako zálohu za dálkové ovládání k otevření garážového prostoru. Provize RK ve výši 3 000 Kč + DPH. Nenechte si ujít příležitost zajistit si pohodlné, bezpečné a dostupné parkování ve vyhledávané lokalitě. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto exkluzivního garážového stání.

Parametry nemovitosti

Cena
1 500 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Na Jíkalce, Plzeň
ID
863743
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
15 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Sophie Künigl

Bc. Sophie Künigl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu garážových stání v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie ostatních.


Vybrané články z našeho blogu