Prodej rodinného domu, Nová Ves, Nad Potokem, 156 m2

Nad Potokem, Nová Ves

13 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 63 813 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nové Vsi

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinná realitní kancelář Svoboda Reality - Tři bratři si Vám dovoluje nabídnout koupi praktického a prostorného rodiného domu 5+1 v Nové Vsi na Praze Východ. Novou Vsí projíždí pravidelná linka Pražské Integrované Dopravy 351. Obchodní centrum Čakovice s hypermarketem globus je proto autobusem dostupné za 23 min a stanice metra Letňany ještě dalších 7 min po stejné trase. Automobilem se cesta do čakovického centra zkrátí na 10 min a na metro Letňany, kde lze parkovat a dále pokračovat metrem, je to pouhých 19 min.

Obývací pokoj domu a kuchyň jsou orientovány na Jih a Západ, stejně tak jako většina zahrady. Dům se nabízí nevybavený. V technické místnosti je prostor pro pračku, dále je zde umístěný elektrokotel a objemný bojler. Náklady na bydlení jsou dle spotřeby, nicméně čtyřčlenná rodina bude platit za elektřinu zálohově cca 9 000,- Kč/měsíc (osvětlení, ohřev vody a topení) a vodu cca 1200,- Kč/měsíc. V zimních měsících skvěle fungují krbová kamna. Dřevo lze objednávat z vedlejších Líbeznic.
Na zahradě je praktický zahradní domek s přístřeškem, mladá jabloň, hroznové víno a lze i něco drobného pěstovat pro vlastní spotřebu. Sousedé jsou pouze ze dvou stran zahrady a parkování je přímo na pozemku.

Z Nové Vsi jezdi školní autobus do Líbeznic, kde je základní a základní umělecká škola a rovněž do školy do Neratovic. V obci jsou dvě školky, knihovna, zásilkovna, pneuservis, hospoda, obchod hruška a další služby. Nová Ves toho má plno co nabídnout, od rybníka s posezením a občerstvením, fotbalové hřiště, různé hrací zóny, až po venkovní posilovnu a nově vybudovaný skate/koloběžkový park.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry domu

Cena
13 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Nad Potokem, Nová Ves
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
818 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Martin Svoboda

K Žižkovu 640/9, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Tomáš Svoboda

Tomáš Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu