Prodej bytu 2+kk, Jablonec nad Jizerou - Bratrouchov, 51 m2

Bratrouchov

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velmi pěkný horský apartmán 2+kk o celkové výměře 51m2 s velkou terasou, se soukromými wellness prostory s neomezeným vstupem pro majitele apartmánů, vlastním parkovacím stáním a sklepem, situovaný v Jablonci nad Jizerou (Bratrouchov). Apartmán se nachází v přízemí budovy C, parkovací stání je umístěno přímo u bezbariérového chodníčku do budovy. Z apartmánu do wellness lze vyjet výtahem.
Apartmán disponuje komfortní dubovou podlahou, sanitou značky Laufen, bezfalcovými dveřmi a skandinávskými svítidly. Apartmán nabízíme plně vybaven nábytkem včetně zahradního. K útulnosti přispívá také elektrický krb v obývacím prostoru, samozřejmostí jsou kuchyňské spotřebiče, TV, včetně Wi-Fi připojení a dálkově ovládaného topení. Apartmán je vybaven kompletně, je možné ho ihned nabídnout hostům k pronájmu. Přímo v budově jsou také k dispozici pračky a sušičky, bezpečnostní schránka na uložení klíčů pro případné hosty. Dětské hřiště a venkovní fitness je součástí komplexu budov, který je monitorován kamerovým systémem, a recepcí se správcem areálu. Tento horský apartmán se nachází v blízkosti běžkařské trasy a lyžařských areálů. (cca 10 min.autem)
Dispozice apartmánu jsou: vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem, ložnice. Z obou místností je možný vstup na velkou terasu, kde je připravena přípojka na vířivou vanu. Terasa je dostatečně prostorná k posezení a relaxaci s pěkným výhledem do okolí.
Bratrouchov je klidné místo k rodinnému pobývání, s velmi dobrou dostupností do Rokytnice nad Jizerou, kde najdete veškerou občanskou vybavenost (cca 10 min. autem). V okolí najdete nespočet krásných míst v přírodě a sportovního vyžití během letních i zimních měsíců.

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Bratrouchov
ID
1657/2181
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Plocha nemovitosti
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ELLINGTON, s.r.o.

ELLINGTON, s.r.o.

Křižíkova 226/16, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jana  Paschke

Jana Paschke

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jablonci nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu