Prodej pozemku pro bydlení, Chvalšiny, 52315 m2

Chvalšiny, okres český krumlov

9 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chvalšinách

Informace k pozemku

Představujeme tento komplex rozsáhlých pozemků na kraji obce Chvlašiny s výhledem na Kleť, určených k budoucí výstavbě.

Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl ve výši ideální 1/2 souboru pozemků s celkovou výměrou 52.315 m2, z toho:

cca 14.900m2 - plochy pro bydlení
cca 27.000m2 - plochy územních rezerv pro bydlení - ÚRB 2
cca 10.400m2 - plochy zemědělské

Dle územního plánu je část ploch zařazena do kategorie: Plochy bydlení, přípustné jsou stavby rodinných i bytových domů a rodinné rekreace, vč. dopravní a technické infrastruktury. Podíl zastavěných ploch může činit až 35 % plochy pozemku. Limit 1-3 podlaží + obytné podkroví.

Část ploch je zařazena do kategorie: ÚRB 2 - plochy územních rezerv pro bydlení. Předpokladem pro transformaci ploch územních rezerv na zastavitelné plochy je pořízení územní studie a příslušné změny Územního plánu s prověřením vyčerpání rozvojových možností pro bydlení v dané lokalitě sídla Chvalšiny naplněním zastavitelné plochy CHVALŠINY D1 minimálně z 50 % její výměry.

Z hlediska tech. infrastruktury je dle ÚP počítáno s připojením na trafostanici a obecní vodovod, v dosahu i ČOV. Na katastru nemovitostí již odděleny parcely pro budoucí komunikace.

Krásné výhledy do přírody na okolní vrchy a Kleť (CHKO Blanský les), včetně umístění na klidném okraji obce tvoří zajímavou příležitost ke koupi podílu na pozemku, za účelem dalšího zhodnocení a vybudování ZTV.

V docházkové vzdálenosti je dostupná občanská vybavenost obce Chvalšiny vč. náměstí, obchodů, restaurací atd. V okolí najdete vše potřebné k bydlení a rekreaci. Dojezdová vzdálenost do Č. Krumlova 11km a Č. Budějovic 30km.

Kontaktujte specialistu pro více informací.

Parametry pozemku

Cena
9 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Chvalšiny, okres český krumlov
ID
000144
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
52315 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chvalšinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu