Prodej rodinného domu, Sušice - Volšovy, 120 m2

Sušice, Volšovy

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Zajímavá nabídka! Nabízíme prodej domu/chalupy s garáží, se zahradou na polosamotě v atraktivní lokalitě v Sušici, známé jako „Páteček“, cca 2 km od centra Sušice. Dům má výborné situační usazení, - v mírně vyvýšeném zvlněném terénu, - v blízkosti řeky Otavy v celodenním slunci, kde Vás doslova pohladí všudypřítomný klid, jedinečný genius loci místa. Od prahu domu se otevírá pohled do volné přírody, na rozhlednu Svatobor, protilehlý vrch Anděla Strážce, louky a díky přívětivé orientaci můžete vnímat přítomnost celodenního slunce. To vše jakoby uzavíralo soukromý svět uprostřed přírody. Jedná se o dvoupodlažní, podsklepený dům s celkovou plochou pozemku 1 197 m2, se zast. plochou 99 m2, po částečné rekonstrukci: rozvody vody, elektřiny, nově vybudovaného sociálního zařízení, podlahových krytin a výměny plastových oken v celém domě včetně sklepních prostor. Vnitřní dispozice s obyt. plochou cca 120 m2, dispozičně řešen jako 4+1: vstupní schodiště, veranda, chodba, - odkud je i vstup do sklepních prostor. Vybavená kuchyně (kuchyňská linka, myčka, el.trouba se sporákem; dva pokoje s dřevěnou podlahou a možností připojení ke krbovým kamnům; nově zrekonstruovaná koupelna s WC a samostatné WC. Do podkoroví je vstup po dřevěném schodišti: chodbička, dva pokoje, šatna. Na jeden z pokojů navazuje malý půdní prostor. V suterénu domu se nachází: garáž, kotelna, uhelna, dílna, sklep. Vytápění je zajištěno ÚT/ elektrokotlem, lze osadit krbová kamna a kotel na TP ( komín má tři průduchy ). Voda čerpána z vlastní studny, odpad sveden do jímky, el. 230/400V. Celý dům obklopuje zahrádka 1098 m2 ( lze dokoupit navazující pozemek 1900 m2 ).
Lokalita prosvětlená klidem a pohodou. Velmi dobře přístupná autem i v zimních podmínkách.
Tato lokalita získává na atraktivitě a je velmi vyhledávaná pro její slunnou polohu, s blízkým dosahem všeho podstatného: řeky Otavy, kde se nabízí možnost koupání, občerstvení v místním blízkém kiosku (400m), nebo využití cyklostezky s asfaltovým povrchem pro kolo, koloběžku či in-line brusle, vedoucí při exitu jedním směrem do Dlouhé Vsi - poblíž rybník Divišov, restaurace, jízdárna 400m - a druhým směrem do Sušice, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Další vyžití v blízkosti - na ostrově Santos. Vše na dosah ruky! Vřele doporučujeme! PENB ve třídě G.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Sušice, Volšovy
ID
D290
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
99 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
1197 m2
Plocha zahrady
1098 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 180 lidí

Prodejce

Jaroslav Staněk

Jaroslav Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu