Prodej pozemku pro bydlení, Liberec, Mšenská, 4467 m2 (ID: 3443538)

Mšenská, Liberec XXIX-Kunratice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Ke koupi nabízíme zajímavý pozemek na okraji Liberce o velikosti 4.467 m2 v klidné lokalitě v k.ú. Kunratice u Liberce. Jedná se o pozemek, který je určen podle připravovaného územního plánu pro zástavbu rodinným domem.

Na pozemku se nachází zbořenina původního roubeného domu. Pozemek pod domem je veden jako stavební i podle současného územního plánu (plocha 158 m2).

Na pozemku je vybudovaný vrt s oficiální dokumentací. Mimo to je na pozemku i vlastní studánka. Elektřina je vedena k původnímu domu. Odpady je nutno řešit buď ČOV nebo jímkou.

Z ulice Mšenská vede k nemovitosti polní cesta v majetku města. Pozemek je zasazený v přírodní zeleni mezi stávající zástavbou rodinnými domy. V okolí se nachází například šafránová louka – Přírodní památka Lukášov, cyklostezka č. 3037 na Mšenské ulici, několik značených turistických tras, naučná stezka a CHKO Jizerské hory (vzdušnou čarou 700 m).

Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, nákupní a zdravotní středisko, pošta) na sídlišti Kunratická 3 minuty autem. Nejbližší zastávka MHD (autobusy č. 22 a 29) je cca 800 m, zastávka meziměstského autobusu Liberec - Jablonec nad Nisou cca 300 m. Výhodou je i blízkost nově vybudované komunikace č.14 mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou, napojená na přivaděč k R35.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Mšenská, Liberec XXIX-Kunratice
ID
N1765
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4467 m2
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Neupravená
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec III-Jeřáb

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Liberci?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu