Prodej rodinného domu, Žalkovice, 285 m2

Žalkovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Žalkovicích

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Žalkovice, okres Kroměříž.

Tento dům je vhodný jak k samostatnému bydlení, tak i k bydlení více rodin, jelikož se v každém patře domu nachází 3 samostatné prostorné místnosti, kuchyně a sociální zázemí. Některé části domu jsou před rekonstrukcí zastavěná plocha domu činí cca 179 m2, plocha sklepa 35 m2, zastavěná plocha a nádvoří 376 m2, zahrada 1059 m2, tedy rozloha parcel pozemků je celkem 1435 m². K domu dále náleží dvě samostatné garáže a hospodářská stavení. Na zahradě je prostorný skleník.

Jedním z hlavních lákadel investice do těchto nemovitostí je jejich strategická poloha s výbornou dostupností. Žalkovice je moderní obec s bohatým kulturním životem a je zde veškerá občanská vybavenost jako obchod, základní škola, mateřská škola. Rovněž dopravní infrastruktura je zde velmi dobrá, v blízkosti se nachází vlaková stanice, dálnice, silnice a autobusová zastávka, což zajišťuje snadnou dostupnost pro obyvatele i návštěvníky. Díky dálkovému vodovodu, plynovodu a ústřednímu plynovému vytápění domu je zajištěno pohodlné bydlení.

S touto nemovitostí se také otevírá široké spektrum možností pro investory, kteří hledají stabilní návratnost svých prostředků. Díky velké užitné ploše a možnosti rekonstrukce nabízí tento dům potenciál pro pronájem s vysokou výnosností. Investice do této nemovitosti v obci Žalkovice přináší nejen možnost pasivního příjmu z pronájmu, ale také dlouhodobou hodnotu a růst investice v čase.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Žalkovice
ID
4408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
265 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
179 m2
Podlahová plocha
285 m2
Plocha nemovitosti
1435 m2
Plocha zahrady
1059 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jan Vlasatý

Jan Vlasatý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žalkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu