Prodej rodinného domu, Šanov, Hlavní, 263 m2

Hlavní, Šanov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)

Prémioví partneři v Šanově

Informace k domu

Nedaleko rakouských hranic v malebné obci Šanov bychom vám rádi představili rodinný dům, který je ideálním spojením bydlení a podnikání.

Bytová jednotka s obyvatelnou plochou 203 m2 a dispozicí 5+1 s pracovním koutem nacházející se v prvním patře. K domu můžete využít průjezdnou garáž (22 m2) do dvorní části, kde vás přivítá prostorné venkovní posezení pod střechou ( 31 m2), letní vytápěná kuchyně s hernou ( 36 m2) a krásná udržovaná zahrada. Pod domem se pak ještě nachází prostorný sklep ( 83 m2). Celý dům prochází od roku 2015 kompletní postupnou rekonstrukcí, kdy většina důležitých části je již hotova.

Obytná část včetně letní kuchyně je vytápěná plynovým kotlem s rozvodem do podlah, doplněná navíc krbem s teplovodní vložkou. Dům je napojen na veškeré sítě, a přesto disponuje ještě vlastní studnou. Celý prostor bytu je klimatizován. Nabízí se zde i terasa ( 32 m2) k dotvoření dle vlastních představ. Jsou přichystány i rozvody pro centrální vysavač. Za domem ještě naleznete dva menší sklady o výměře 20 m2 a 40 m2, které se dají využít i jako další garáže.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou škola, školka, sportoviště, obchod s potravinami a další služby. V okolí pak spoustu lákavých míst jako jsou rybníky, nedaleké středisko s aquaparkem Pasohlávky, rozhledny, naučné stezky, a nakonec také Laa an der Thaya.

To je pouze základní výčet důležitých informací a výhod, které koupí tohoto domu získáte. Proto pokud se vám tato nabídka líbí, neváhejte se nám ozvat a my vás rádi provedeme celou nemovitostí a probereme další podrobnosti.

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a případné setkání

Jakub Dujíček a David Kašný

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Šanov
ID
01661
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
263 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
857 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

David Kašný

David Kašný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šanově (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu