Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Chvatliny, 1009 m2

Dolní Chvatliny, Mančice

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolních Chvatlinách

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 1009 m2, který se nachází v obci Mančice nedaleko Kolína. Rovinatý pozemek má tvar nepravidelného trojúhelníku s orientací na jižní slunečnou stranu. Na okraji pozemku je i několik původních stromů které pomohou k rychlému založení bohaté vzrostlé zahrady.

Na pozemek je již zpracován projekt přízemního domu (bungalovu). Stačí požádat o vydání stavebního povolení. Stavba domu podle připraveného projektu není podmínkou, ale případnému stavebníkovi ušetří spoustu finančních prostředků i času při povolení stavby.

Podle územního plánu se jedná o plochu pro smíšenou obytnou zástavbu s využitím až 30% plochy pro výstavbu.

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přátelské prostředí mimo ruch města. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní domov, který bude odrazem vaší osobnosti a zároveň budete v dosahu výdobytků města. Okolní parcely jsou převážně osazeny novostavbami rodinných domů. Je zde i několik původních staveb.

Pozemek je vybaven přípojkou elektřiny, kanalizace a vody. K pozemku vede nová zpevněná cesta. Na pozemku je vydáno povolení pro vrtanou/kopanou studnu, která vám zajistí další spolehlivý zdroj vody.

Ať už si představujete prostorný rodinný dům nebo útulnou chalupu, tento pozemek vám nabízí volnost přizpůsobit své bydlení přesně podle vašich představ. Využijte své kreativity a vytvořte si útulný domov.

Obklopeni klidem a krásou okolní krajiny si můžete užívat procházky, cyklistiku nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Tato obec je pro milovníky přírody ideálním místem.

Nespornou výhodou pozemku je jeho bezprostřední blízkost obce Dolní Chvatliny s potřebnou nabídkou služeb. Centrum regionu město Kolín leží pouhých 10 km od obce. Ještě blíže, pouhých 7 km, leží městečko Zásmuky. Do Prahy se dostanete za pouhých 40 minut po dálnici D11.

Využijte této skvělé příležitosti a začněte plánovat svou budoucnost ještě dnes! Kontaktujte nás a získejte tento stavební pozemek. Užijte si pohodu a jedinečnou atmosféru tohoto místa.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku pozemku nebo osobní schůzku. Rádi Vám poskytneme více informací. Ty také najdete na osmitz-izera.cz.

A osobní setkání se těší

Alexandra a Marek

Parametry pozemku

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Dolní Chvatliny, Mančice
ID
074
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1009 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Štěrková
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Izera

Mgr. Marek Izera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Chvatlinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu