Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Na Václavce, 155 m2 (ID: 3453679)

Na Václavce, Praha 5 - Smíchov

29 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Elegance a čisté linie - to je nový vzdušný byt v podkroví pro náročnou klientelu s vytříbeným vkusem.

Funkcionalistický šarm první republiky se v interiéru snoubí s tradičními japonskými prvky. Denní místnost 54 m2 s kuchyňskou linkou, barovým ostrůvkem, jídelnou a odpočinkovou zónou volně přechází do otevřeného prostoru na terase 24 m2. Odtud si vychutnáte panoramatický výhled a po setmění vás očaruje "planeta" Praha.

A jak se budete v této průzračné a vzdušné domácnosti cítit? Za horkých nocí vás ochladí přírodní kámen. Bouře a sněhové vánice zůstanou jen dechberoucí kulisou, protože vás budou hřát plameny z krbu.

V ložnici s výhledem do korun stromů najde paní domu prostornou šatnu. Když zatouží po relaxaci, položí se do perličkové vany. Oknem umístěným přímo nad lázní se bude dívat na oblohu. Někdy uvidí dramatická mračna, jindy hvězdy a někdy se na ni začnou tiše snášet sněhové vločky.

Paví vrch u Malvazinek je odpradávna místem síly.

Ulice Na Václavce stoupá do zahrady Santoška, která vás zavede až na Paví vrch, odkud je překrásný výhled na Vyšehrad.

Tato lokalita vždy přitahovala senzibily. Během druhé světové války zde operovaly magické jednotky SS a v současnosti tu pořádá slunovratové rituály uskupení českých druidů.

Ulice Na Václavce je secesním klenotem.

Náš činžáček č. p. 16 s revitalizovaným interiérem byl postaven ve stylu geometrické secese. Zvláštností jeho fasády je atypický hrázděný arkýř. Celá ulice Na Václavce působí jako otevřená kolonáda lemovaná rozšafnými vilkami lázeňských hostů.

Zdejší bydlení tak není jen o vkusném designu, ale též o energii místa, která je hravá a křišťálově čistá jako horská bystřina. Rádi vám byt ukážeme a rozhodně si udělejte čas i na procházku po okolí, ať víte, jaký poklad tu na vás čeká.

Parametry bytu

Cena
29 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Na Václavce, Praha 5 - Smíchov
ID
1622
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
155 m2
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Míka

Petr Míka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu