Prodej vily, Chodský Újezd, 890 m2

Chodský Újezd

32 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 152 503 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chodském Újezdu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Historická budova německé základní školy byla vybudována v roce 1855, během posledních několika desetiletí nebyla budova nijak využívána a chátrala až do roku 2016, kdy prošla náročnou rekonstrukcí.

Stávající obytná plocha budovy, která aktuálně slouží jako butikový penzion s restaurací, je 890 m2. Penzion stojí v rozlehlé zahradě s výměrou 2 000 m2, ze které je nádherný výhled na romantickou hladinu rybníku a ke které náleží i zalesněná plocha 5 000 m2.

Proběhlou rekonstrukcí vzniklo celkem 6 ložnic, každá s privátní koupelnou, které v tuto chvíli slouží jako pokoje pro hosty. Majitelům nemovitosti pak slouží velkorysá hlavní ložnice o prostoru 55 m2, i k té náleží soukromá koupelna.

Přízemí domu disponuje prostornou jídelnou a stylovou profesionální kuchyní s veškerými spotřebiči. Součástí tohoto patra jsou i překrásné turecké lázně, místnost s přípravou na instalaci sauny, dětská herna, moderní technické zázemí domu, toalety pro návštěvníky a pokoj pro služebnou.

Milovníci vína ocení jedinečný vinný sklípek v základech domu.

Při rekonstrukci domu byl kladen důraz na použití kvalitních materiálů, jednoduchá, ale úsporná a ekologická řešení, obnovení původních prvků a estetické propojení celého objektu.

Technické vybavení domu je na vysoké úrovni a to včetně nových elektrických rozvodů, kamerového systému, internetového pokrytí každého pokoje, senzorových světel v chodbách domu, všechna světla fungují na bázi LED technologie a dalších vymožeností.

Nemovitost je v hodná za účelem provozování butikového penzionu nebo jako rodinné sídlo.

Rozložení místností po patrech:
Sklep:

Vinný sklípek a skladující místnost
Přízemí

Turecké lázně
Sauna (připraveno na instalaci)
Dětská herna
Kuchyně
Hlavní jídelna
Pec
Toalety
Prádelna
Technická místnost
Pokoj
První patro

4 ložnice s koupelnami, hlavní ložnice s koupelnou, obývací pokoj s otevřenou kuchyní
Podkroví

2 ložnice, obývací pokoj s kuchyní, věž s hodinami, mediální pokoj

LOKALITA – Český les
Oblast pohoří Český les nabízí jednu z nejčistších přírodních lokalit České republiky. Čistý horský vzduch a divoká příroda poskytují klid pro procházky v přírodě, jízdu na kole či koních, rybaření a mnoho dalších aktivit. V blízkosti penzionu se například nachází Royal Golf Club, tenisové kurty či lyžařské a lázeňské středisko Mariánské Lázně.

Umístění na mapě poskytuje i dobré dopravní spojení do Prahy (130 km, dálnice D4 a D5), Karlových Varů (45 km) nebo na letiště v Norimberku (130 km).

Parametry domu

Cena
32 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Chodský Újezd
ID
0393-2
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
890 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
7000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Třeček Marek

Třeček Marek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Chodském Újezdu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu