Prodej rodinného domu, Tachov, Volyňská, 205 m2

Volyňská, Tachov

8 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 031 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tachově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Rádi bych Vám nabídnul k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v Tachově, ulice Volyňská. Tento dům je o dispozici 6+1 a nabízí komfortní prostorné bydlení i pro početnou rodinu. S celkovou užitnou plochou více než 205 m. RD byl kolaudován v roce 2002 je připraven pohodlný životní prostor v centru města Tachova.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba a vstupní hala, pracovna, WC, technická místnost, prádelnu a místnost z vlastním vchodem z krytého parkovacího stání. Dále je v přízemí kuchyně s jídelnou a vstupem na terasu s příjemným posezením. K tomu patří i kryté stání i pro větší osobní automobil. V patře najdete prostornou chodbu, obývací pokoj, tři ložnice a prostornou koupelnu s WC vybavenou vanou i sprchovým koutem.
Vytápění domu je ústředním - elektrickým kotlem. Objekt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. K domu patří i zahrada se zahradním domkem.
Tento dům je ve výborném stavu a ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nacházíte se na klidném místě v blízkosti centra města.
Koupit domu lze realizovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme vyřídit.

Parametry domu

Cena
8 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Volyňská, Tachov
ID
SF7023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
247 m2
Podlahová plocha
205 m2
Plocha nemovitosti
277 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední elektrické
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Stanislav Frýbl

Stanislav Frýbl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tachově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu