Prodej chaty, Štěchovice, 32 m2

Štěchovice

985 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 694 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout útulnou, chytře řešenou chatu jen pár metrů od centra obce Štěchovice. Chata se nachází v původní chatové osadě, jejíž historie sahá až do období první republiky. Objekt se nachází v rozvolněné části této osady. Nabízí tedy dostatek soukromí a překrásný výhled do kraje na řekou Vltavou. Malebné okolí bylo vyhledáváno turisty a trampy již od počátku turistického značení na našem území. Proto nedaleká lokalita Svatojánských proudů lákala jak milovníky vodáctví, tak turistiky. V současnosti je okolní krajina provázána množstvím turistických tras, nabízejících mnohé formy aktivního odpočinku.

Díky tomu obec Štěchovice nabízí kompletní zázemí včetně množství obchodů, restaurací, pošty, lékárny i sportovní vyžití. Nedaleké autobusové nádraží zajišťuje velmi dobré spojení s Prahou, Dobříší, Sedlčany či Benešovem a množstvím dalších míst.

Chata je tvořena těmito částmi:
Obývací pokoj s manželskou postelí (14 m2); Kuchyně s palandou (7 m2); Vstupní místnost s lůžkem (7 m2); 2x snížená podkrovní část pro děti s úložnými prostory (9 m2)
Objekt se nachází na zděné podezdívce, která slouží jako prostorný uzamykatelný sklep pro skladování dřeva na zátop, či technické zázemí.

V prostoru před chatou se dále nachází kolna s ponkem a množstvím užitečného nářadí pro kutily i práci na zahradě.

Pozemek pod chatou a okolo ní (tj. 291 m2 ) je dlouhodobě pronajímán od majitele, který vlastní pozemky celého chatového areálu. Nájemné pro budoucí vlastníky objektu je nastaveno na 3.949,- Kč/ROK.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Těším se na shledanou při prohlídce chaty.

Parametry domu

Cena
985 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Štěchovice
ID
140324
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
291 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. František Kudrna

Ing. František Kudrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu