Prodej zahrady, Kosmonosy, 500 m2

Kosmonosy

930 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 432 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kosmonosech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Hledáte klidné útočiště v zeleni, kde byste si mohli odpočinout od shonu všedních dnů a zároveň se věnovat pěstování vlastních plodin? Pak vás zaručeně zaujme tato okouzlující zahrada o rozloze 500 m2 v zahrádkářské kolonii v Kosmonosech u Mladé Boleslavi.

Zahrada se nachází v klidné části kolonie obklopené chatovou zástavbou, takže si zde užijete nerušený klid a soukromí. Pozemek je oplocený a střežený, takže se nemusíte bát o bezpečnost a ochranu vašich dětí ani o úrodu.

Na rozlehlé ploše zahrady naleznete dostatek prostoru pro realizaci vašich zahradnických snů. Můžete zde pěstovat ovoce, zeleninu, okrasné květiny nebo si jen tak relaxovat na sluníčku. Zahrada je velmi slunná, takže se zde budete moci těšit na dostatek slunečních paprsků každý den po celý rok.

Zahrádkářská kolonie v Kosmonosech se nachází v krásné a klidné lokalitě s výbornou dostupností do Mladé Boleslavi. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol a lékařů.

Tato okouzlující zahrada je ideálním místem pro všechny, kteří touží po klidném místě k odpočinku a relaxaci v náručí přírody pár minut od bydliště. Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvme si prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
930 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kosmonosy
ID
00385
Plocha nemovitosti
500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Tomáš Chrobák

Tomáš Chrobák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Kosmonosech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu