Prodej bytu 3+1, Kurort Oberwiesenthal, Německo, 60 m2

Kurort Oberwiesenthal, Německo

210 000 € /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Výjimečná investiční příležitost – exkluzivní byt 3+1 k okamžitému využití.
Přinášíme na trh exkluzivní nabídku bytu 3+1, který se nachází v lázeňském městečku Kurort Oberwiesenthall v malebném údolí Fichtelbergu a Klínovce, pouhých 5 minut od českých hranic a známého turistického centra Boží Dar. Tato nemovitost je především vynikající investiční příležitostí, která je již povolena pro provoz pod názvem „Ferienwohnung“, tedy jako byt pro rekreaci nebo pronájem, což představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají spojení výhodné investice a možnosti osobního užívání.
Byt se nachází v I N.P. panelového domu, který prošel revitalizací, a nabízí komfortní bydlení na užitné ploše 60 m². Interiér bytu je navržen s důrazem na komfort a funkcionalitu, čemuž odpovídá kompletní vybavení včetně kuchyně s veškerými spotřebiči, útulné koupelny se sprchovým koutem a toaletou, dvou ložnic a prostorného obývacího pokoje. Vybavení zahrnuje vše nutné pro okamžité užívání – od povlečení po nádobí, což zdůrazňuje bezproblémovou možnost využití bytu jak pro osobní, tak i pronájmové účely.
Kromě vnitřních prostor nabízí byt i praktickou prádelnu spojenou se skladem ve sklepě a samostatný plynový kotel, zajišťující efektivní a samostatné řízení vytápění. Nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu, zateplená a udržovaná, což zajišťuje nízké provozní náklady a pohodlí pro její uživatele.
Lokalita bytu je výjimečná nejen svou blízkostí k hranicím, ale také nabídkou širokého spektra sportovních aktivit na obou stranách hranice V zimních měsících se můžete těšit na lyžování na svazích Klínovce, Neklidu či Božího Daru, nebo Fichtelbergu, zatímco v letní sezóně region nabízí ideální podmínky pro turistiku, cyklistiku a další venkovní aktivity. Tato lokace je ideální nejen pro milovníky sportu, ale pro každého, kdo hledá klid a blízkost přírody.
Cena 210 000 EUR odpovídá kvalitě a možnostem, které tato nemovitost nabízí. Je důležité zdůraznit, že převod vlastnictví je řešen německým notářem a pro zájemce zajistíme potřebný poradenský servis a překladatele. Navíc majitel bytu se může přihlásit k trvalému pobytu v SRN, což přináší další výhodu této nabídky.
Nezmeškejte příležitost stát se vlastníkem této výjimečné nemovitosti, která nabízí kombinaci výhodné investice a osobního užívání v jednom z nejkrásnějších koutů střední Evropy. Pro další informace a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Parametry bytu

Cena
210 000 € /za nemovitost
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Kurort Oberwiesenthal, Německo
ID
F1992
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon
Doprava
Silnice
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu