Prodej rodinného domu, Jenštejn, Vinořská, 183 m2

Vinořská, Jenštejn

16 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 779 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jenštejně

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám skvělou příležitost koupit prostorný a moderní rodinný dům o dispozici 6+kk v klidné obci Jenštejn. Dům, který prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na moderní design, kvalitu a úspornost vytápění je připraven k okamžitému nastěhování. Tento dům nabízí pohodlí, dostatek soukromí pro každého člena rodiny a splňuje nároky moderního bydlení.
RD je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch voda, které v kombinaci s kvalitně zateplenu fasádou, střechou a okny s izolačním trojsklem, zajišťuje,nízké provozní náklady. Samozřejmostí je podlahové topení a ovládání topení i ohřevu TUV přes wifi odkudkoli přes mobilní aplikaci.
V přízemí je obývací pokoj, prosvětlený velkým HS portálem, kterým můžete vstoupit na zahradu o výměře 296 m2. Krásná, moderní kuchyň na míru je vybavena vestavěnými spotřebiči. V domě jsou dvě koupelny, koupelna v přízemí se sprchovým koutem a koupelna v patře s vanou pro vaše pohodlí. Všechny pokoje jsou prostorné a díky velkým oknům příjemně světlé. K dispozici je i sklep o výměře 10 m2.

Tento moderní rodinný dům v obci Jenštejn vám poskytne pohodlný životní prostor a výbornou dostupnost do Prahy. Obec jenštejn je velmi zajímavá lokalita v těsné blízkosti hlavního města Prahy, autem je to do centra asi 30 min. Spojení do Prahy zajišťuje autobus č. 378 do Letňan (17 minut) a autobus č. 376 na Černý Most (12 minut). Zastávky autobusů jsou 3 min chůze od RD. V obci Jenštejn a v sousední obci Radonice je veškerá občanská vybavenost (moderní mateřská školka, škola, pošta, restaurace, potraviny).

Chcete si splnit sen o moderním bydlení v krásném domě? Tak tato nabídka je přímo pro vás. Konktaktujte mě a domluvte si prohlídku. Tento dům si osobní návštěvu opravdu zaslouží.

Parametry domu

Cena
16 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vinořská, Jenštejn
ID
01012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
183 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
196 m2
Plocha nemovitosti
492 m2
Plocha zahrady
296 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
115 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Miroslav Somr

Miroslav Somr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenštejně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu