Prodej rodinného domu, Karolín, 124 m2 (ID: 3466826)

Karolín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(DOHODOU)

Prémioví partneři v Karolíně

Informace k domu

DOHODOU

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 v obci Karolín nedaleko Kvasic.

Přízemní rodinný dům se sedlovou střechou je prostorný a propojuje ho dlouhá chodba a z ní samostatné vstupy do místností. V přední části domu jsou dva pokoje a do dvora je umístěn obývací pokoj a prostorná kuchyně s jídelní částí. Kuchyňský kout je vybaven plynovou varnou plochou a elektrickou troubou.

Rodinný dům prošel postupnou rekonstrukcí pokojů, kuchyně, koupelny. Na domě je položena nová střecha z pálené tašky a instalovány solární panely. Dům je také připojen na obecní kanalizaci, plynovou a elektrickou přípojkou, obecní vodovod. Velkou výhodou domu je vytápění jak na tuhá paliva, tak plynový kotel Vailant.

Dům nabízí nyní obytnou plochu 124m2, pozemek o celkové výměře 1.074m2, zastavěná plocha domu je 198m2.

Pozemek za domem slouží jak k odpočinku, tak k práci. Prostor, který se zde nabízí je možný využít pro výsadbu zeleniny. Na pozemku se nachází pergola a studna s užitkovou vodou.

Obec Karolín je menší klidná obec ležící na kopci s výhledem na Žlutavské kopce. V obci je k dispozici mateřská školka, knihovna, multifunkční hřiště. Obec Karolín spadá stavebním úřadem pod Kvasice. Její okolí je hojně vyhledávaná pro bydlení, protože je výborně dostupná jak autem, tak autobusem. V okolí malebné obce se rozléhají Chřibské lesy, turistické stezky a cyklo trasy.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Více podrobných informací Vám rád sdělí realitní makléř.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
DOHODOU
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Karolín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1074 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Kamil Koňařík

Kamil Koňařík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu