Prodej rodinného domu, Bouzov, 220 m2

Bouzov, Kozov

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bouzově

Informace k domu

Hledáte kouzelné místo pro sebe a svou rodinu? Toužíte po klidu, pohodě a být obklopení zelení a malebnou krajinou? Tento dům s prostorným dvorkem vám nabízí nezapomenutelnou atmosféru, kterou musíte zažít na vlastní kůži.
Dům nabízí mnoho možností využití, ať už jako trvalé bydlení, chalupu pro rodinné výlety, nebo jako podnikatelská příležitost v oblasti turistického ubytování.

Utečte z ruchu velkoměsta a objevte krásy krajiny nedaleko hradu Bouzov. Tato lokalita je vyhledávaným turistickým cílem. Do historického města Olomouce se dostanete autem za pouhých 34 minut, z dálnice pak k nemovitosti do 10 minut.

Dům je napojen na veškeré dostupné inženýrské sítě. Topení je zajištěno elektrokotlem, krbem nebo kotlem na tuhá paliva. Odpadní vody jsou svedeny do septiku. Konstrukce domu je ze smíšeného zdiva a vybavení zahrnuje kombinovaný bojler.

V roce 2022 byla provedena rozsáhlá rekonstrukce obytných prostor. Podlahy jsou v domě složeny z plovoucí podlahy, dlažeb a koberců. Okna jsou dřevěná (EURO), dvojskla. Střecha je částečně podbytá s finální krytinou eternitového dílce.

Parkování je možné na obecním pozemku před domem, alternativou je vlastní garáž která je také k dispozici.

Dům byl dříve trvale obýván, avšak nyní slouží majitelům k ubytování turistů a vlastní rekreaci. Náklady na bydlení činí 5.000,- měsíčně a neplatí se vodné ani stočné, jelikož dům je napojen na vlastní studnu.

Pro více informací, kontaktujte makléře.

Bc. Dominik Michálek - realitní makléř
+420 777 254 078
dominik.michalek@smsreality.cz

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Bouzov, Kozov
ID
0460
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
204 m2
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Dominik Michálek

Bc. Dominik Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bouzově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu