Prodej pozemku pro bydlení, Záryby - Martinov, 1069 m2 (ID: 3478687)

Záryby, Martinov

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Zárybách

Úklidové služby

Informace k pozemku

Stavební pozemek 10 min od Prahy.

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové výměře 1 069 m2, který se nachází v obci Martinov zhruba 1,5 km od Brandýsa nad Labem. Jedná se o parcelní čísla: 917/29 a 918/8.

DŮLEŽITÉ INFO K POZEMKU: V případě zájmu přenecháme bez poplatku kompletní projektovou dokumentaci na stavbu bungalovu viz foto. Stavba tohoto domu není podmínkou, můžete si na pozemku postavit dům dle vlastních představ.

Pozemek je rovinatý. Veškeré inženýrské sítě jsou již hotové, aktuálně probíhá kolaudace všech IS. Po kolaudaci IS ihned začnou práce na vybudování komunikací mezi jednotlivými pozemky, dokončení léto 2024. Podle platného územního plánu lze zastavět 30% pozemku. Podrobnější info na vyžádání.

Pozemek je součástí nově budované lokality, která volně navazuje na starou zástavbu obce. Obcí protéká řeka Labe, která je lemovaná cyklostezkou, nabízí se tak její využití k trávení volného času či sportovním aktivitám. Po stezce se dostanete jedním směrem do Poděbrad a na druhou stranu až do Děčína. Kromě řeky se v okolí nacházejí známá jezera jako jsou Konětopy, Ovčáry či Lhota.

Dostupnost/doprava: 50m od pozemku je zastávka autobusu, který jede do nedalekého Brandýsa nad Labem, odtud dále na Černý Most. Autem dojedete na Černý most za 15minut.


Kontaktujte:
Mgr. DENISA REICHOVÁ, MBA
Investiční a nemovitostní specialista
Tel: +420 739 048 034

Parametry pozemku

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Záryby, Martinov
ID
59181
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1069 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zárybách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu