Prodej pozemku pro bydlení, Ledce, 1530 m2

Ledce

2 500 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 12 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ledcích

Informace k pozemku

Na severním kraji obce Ledce u Třebechovic pod Orebem prodáváme pozemek o ploše cca 1530 m2, který je územním plánem určen k zastavění stavbou určenou pro bydlení v rodinných domech venkovského typu. Rodinný dům bude mít i poměrně velkou zahradu, kterou je možné ještě zvětšit přikoupením vedlejší louky. V dosahu jsou inženýrské sítě - elektřina, plyn, voda i kanalizace.

Pozemek je v klidné lokalitě stranou od hlavní silnice do Opočna. V Ledcích je k dispozici základní vybavenost: úřad, obchod, knihovna, hřiště, hospoda. Vše ostatní je k dispozici v nedalekých Třebechovicích, které jsou dostupné autem (cca 5 minut jízdy) či veřejnou dopravou (autobusem, cca 7 minut, ve zhruba dvouhodinovém intervalu). Do Hradce Králové lze dojet za cca 15-20 minut. K rekreaci lze využít okolí obce, na jihu Ledecké bory, východně od obce přírodní chráněné území Chropotínský les. Cyklostezky, které procházejí obcí, Vás zavedou do nedalekého Opočna, do Jaroměře, Třebechovic i kolem Hradce Králové.

Ledce jsou tak lokalitou nabízející nejen klidné bydlení venkovského typu s dosahem všeho potřebného: nákupy, volný čas, kultura, sportovní vyžití, ale i pracovní příležitosti v nedalekém krajském městě.

Pro podrobnější informace o nabízeném pozemku a o možnostech výstavby na něm mě, prosím, neváhejte kontaktovat. Rád se s Vámi setkám i přímo na pozemku. Koupi pozemku lze financovat hypotékou, kterou Vám pomůžeme zajistit. O ceně pozemku lze jednat.

Parametry pozemku

Cena
2 500 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Ledce
ID
01327
Plocha nemovitosti
1530 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Faltus

Jiří Faltus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ledcích (okr. Hradec Králové)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu