Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Mladé Buky, 18734 m2

Mladé Buky

1 700 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 8 Kč /za měsíc

(Včetně právního, realitního a kompletního servisu!)

Prémioví partneři v Mladých Bukách

Informace k pozemku

v exkluzivním zastoupení prodej jedinečného stavebního pozemku, který nabízí obrovský potenciál pro vaši budoucí investici. S touto výjimečnou nabídkou můžete vytvořit apartmány, haly, výrobní prostory, sklady, komerční stavby a mnoho dalších možností. Jeho strategická poloha v blízkosti lyžařských středisek a panoramatickými výhledy zaručuje atraktivitu pro Vaše zákazníky popřípadě zájemce o koupi horské nemovitosti či krátkodobé nájemníky. Navíc nová dálnice zajišťuje rychlou dostupnost, což zvyšuje atraktivitu tohoto pozemku pro široké portfolio budoucí klientely a potenciální investory. S rozlohou 18.734m² a přístupem k veřejným službám, jako je elektřina, voda a kanalizace, je tato nemovitost připravena k okamžitému využití. Díky flexibilnímu urbanistickému plánu je možné přizpůsobit výstavbu podle vašich potřeb a představ. Bezkonkurenční kombinace vynikající polohy a dostupnosti infrastruktury činí tento pozemek nezbytným pro investory hledající stabilní a perspektivní investici v oblasti realit. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a získejte svůj podíl na rozvoji této prosperující oblasti.

Dle ÚP se jedná o OM - výšková regulace zástavby – max. 12 m, - intenzita využití – max. 70 %,
Plochy občanského vybavení – komerční zařízení malá a střední (OM) Hlavní využití: - občanské vybavení (ubytování pro rekreaci a cestovní ruch, stravování, služby, obchodní prodej).
Přípustné využití: - občanské vybavení (vzdělávání a výchova, sociální služby, péče o rodinu, zdravotní služby, kultura, veřejná správa, ochrana obyvatelstva, tělovýchova a sport, věda a výzkum, spolková činnost), Územní plán Mladé Buky 18 - bydlení ve stavbách hlavního a přípustného využití, - veřejná prostranství, - drobná a řemeslná výroba, - sídelní zeleň, - dopravní infrastruktura, - technická infrastruktura, - nemotorová doprava, - protierozní a protipovodňová opatření.
Nepřípustné využití: - způsob využití nesouvisející s hlavním, přípustným nebo podmíněně přípustným využitím.
Podmíněně přípustné využití: - hlavní a přípustné využití v ploše Z8 za podmínky, že v ní bude realizováno jedno až čtyři veřejná prostranství po min. 1 000 m² v celkovém rozsahu min. 4 000 m², a to bez pozemních komunikací.

V případě dalšího zájmu o podrobnější informace či sjednání osobní schůzky a prohlídky nemovitosti mě kdykoliv kontaktujte. Prohlídky jsou možné i o víkendu. Ev. číslo: 646443.

Parametry pozemku

Cena
1 700 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního, realitního a kompletního servisu!
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Mladé Buky
ID
647057
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
18734 m2
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Mladých Bukách?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu