Prodej rodinného domu, Itálie, Bari, 70 m2

Itálie, Bari

3 600 000 Kč /za nemovitost

(Cena zahrnuje realitní a právní servis, advokátní úschovu a notáře v ČR a IT. O nic se nestaráte, vše zařizuje naše kancelář.)

Prémioví partneři

Informace k domu

Nabízíme ke koupi zajímavý dům o dispozici 2+1 o celkové ploše 70 m².
Dům se nachází cca 18 minut autem od přístavního města Bari, a tedy i místních pláží.
Nemovitost se skládá ze dvou nadzemních podlaží. V 1NP je ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC a bidet. V 2NP je obývací pokoj a z něj je vstup na terasu, dále je zde kuchyně, kde jsou umístěny schody. Zajímavostí jsou dva hlavní vstupy, a to v každém nadzemním podlaží.

Rekonstrukce domu proběhla cca před 5 lety. Jsou zde nové podlahy, 2x video vrátný, nová klimatizace, alarm, nová plastová okna se zatemňovacími panely a dvojitým zasklením, sítě proti hmyzu, hybridní kotel na plyn a elektřinu, vyhřívaný věšák na ručníky, nová sanita a dlažba v koupelně, nová kuchyňská linka se spotřebiči, TV anténa.

Bari je metropole jižní Itálie, kde to žije. Přiletíte-li do Apulie letecky, přistanete právě v Bari, hlavním městě tohoto regionu. Kromě historických památek Vás tu přivítají rušné bulváry plné obchodů a široké možnosti kulturního a společenského vyžití.
Bari je hlavním městem Apulie, ve kterém žije přibližně 320 000 obyvatel. A je to znát, městský život si tady užijete na plné obrátky. Zároveň ale při návštěvě Bari nebudete ochuzeni ani o typické jihoitalské kamenné uličky, ve kterých místní ženy přímo před zraky kolemjdoucích připravují typické místní těstoviny Orecchiette a místní mládež (a nejen ta) se hlasitě prohání na skútrech. Nad ulicemi tu z balkonů visí prádlo a vy si budete připadat tak trochu jako v jiném světě. A pak stačí pár minut pěší chůze a rázem se ocitnete opět v moderní metropoli.

Létat se dá do této destinace z polského letiště Krakov, Wroclav, Katovice, Rakousko Vídeň, Česká republika Praha. Let trvá cca 1 hodinu a 50 minut.
Pro ty, kteří hledají moderní město se špetkou italské historie, je Bari tou pravou volbou, kde se historie setkává s moderním životem a vytváří nezapomenutelné prostředí pro život, odpočinek i práci.

Energetický štítek zatím nebyl vyhotoven, proto v souladu se zákonem musí být nemovitost označena písmenem G.

Pro více informací či domluvení osobní prohlídky, prosíme, volejte nebo pište na uvedené kontakty.

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje realitní a právní servis, advokátní úschovu a notáře v ČR a IT. O nic se nestaráte, vše zařizuje naše kancelář.
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Itálie, Bari
ID
1 2005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Realitní partneři

Realitní partneři

28. října 68/165, Ostrava, Mariánské Hory

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Prőll / jednatel

Mgr. Michal Prőll / jednatel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu