Pronájem skladu, Praha - Krč, Libušská, 976 m2

Libušská, Praha 4, Krč

250 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu samoobslužné sklady (783 m2) s obslužným prostorem dvoru, příjezdovou komunikací (400 m2) a prostorné kanceláře (193 m2) na Praze 4, Libuš v komerčním areálu Pemar.

K dispozici je 5 oddělených kancelářských místnosti, recepce, a skladovací prostory (5 dílčích skladů a 1 větší skladovací hala). V budově najdete společné prostory (chodby, rampy, schodiště), samostatné WC, sprchový kout, prostornou kuchyňku.

Příslušenství skladu zahrnuje regály (nosnost 3t), buňka (1t), sloupec (6-12t). Najdete zde přes 1000ks paletových míst pro EUR palet. Dále váhy s nosností do 200kg, a do 1000kg, VZT ručně vedený elektrický duplex do 1,6m, VZV elektrický 3 kolka triplex do 6 m do 1 t, VZV plynový kabina venkovní duplex do 1,6 t, ručně vedený nízkozdvižný vozík, 2 x nabíjecí stanice eklektických VZV. Sklady nejsou vytápěny. Součástí areálu velká trafostanice PRE.

Sklady mají skosená stropní okna, která poskytují spousty denního světlo, tedy velká úspora použití umělého osvětlení. Vysoké stropy, ve skladu A 3,8m a ve skladu B až 8m.

Kanceláře se nacházejí nad sklady ve stejné budově, a jsou momentálně vybaveny nábytkem, který může být odvezen na přání. Ke kancelářím náleží vlastní kuchyňka, toalety, šatna. Také zkosená stropní okna dopřávající bohatství denního světla.

Samostatný kotel na topení, samostatné měření všech energií. Průchod ke kancelářím přes společné prostory. Dále skvělá dopravní dostupnost MHD, v ceně parkovací stání přímo v areálu s uzamykatelnou bránou. Parkování přímo v areálu a blízkém okolí bez modrých zón.


Energie: 52,000 Kč/měs + DPH, zabezpečení 1000 Kč/měs, popelnice (dle vlastní potřeby) cca 5000 Kč/pololetí


K dispozici ihned.


PENB - G (nedodáno majitelem)
ID nemovitosti SAS0021-0001.

Parametry nemovitosti

Cena
250 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Libušská, Praha 4, Krč
ID
SAS0021-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
976 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
976 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sandra Staňková Faraon Reality s.r.o.

Sandra Staňková Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu