Prodej rodinného domu, Dlouhá Lhota, 140 m2

Dlouhá Lhota

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize a právních služeb.)

Prémioví partneři v Dlouhé Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte bydlení pro rodinu a nemůžete stále najít vhodnou variantu? Chcete rodinný domek s větší zahradou, kterou si budete moci tvořit k obrazu svému?

Pak zde pro Vás něco mám. Nemovitost, jejíž bonusem pro Vás může být možnost převzetí hypotéky na částku cca 1,68 milionu s úrokem 2,19% a fixací do konce listopadu 2027 u České spořitelny.

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi bungalov velikosti 4+kk v obci Dlouhá Lhota u Mladé Boleslavi. Díky slepé ulici, ve které se dům nachází, budete mít klidné a ničím nerušené bydlení.

Dům o celkové zastavěné ploše 155m² a zahradou o celkové rozloze 1318m² je dispozičně řešen jako 4+kk s možností dovybudování obytného prostoru na půdě, kde by mohl vzniknout krásně ještě velký prostor pro děti, pracovna či jiné rodinné využití.

Dispozice: centrální vstupní chodba, ze které je vstup do dalšího prostoru domu - 6m². V levo se nachází obytný prostor o velikosti 23,36m², ze kterého je přímý vstup na krytou terasu a následně na zahradu. Dále pak navazuje prostorná kuchyň s jídelním prostorem a komorou sloužící jako úložný prostor - vše o velikosti 20,3m². Okna kuchyně pak vedou do přední částí zahrady. Dáme-li se chodbou naopak do prava, nachází se zde část s dětským pokojem o výměře 20,5m², koupelna s vanou s toaletou o výměře 9,58m², ložnice - 12,78m² a pracovna či druhý dětský pokoj o výměře 12,78m². Toalety jsou v domě dvě - druhá se nachází hned u vchodu do domu - 1,1 m². V zadní části domu je pak ještě technická místnost s kotlem a eventuálním prostorem pro vybudování schodiště a vstup na půdu - 5,25m².

Technické parametry domu:
- kolaudace proběhla na konci roku 2010,
- dům je stavěn z Ytongu + 10 cm zateplení polystyrenem,
- střecha je z betonových tašek zn. Bramac,
- okna jsou plastová zn. Finstral tříkomorová a stejně tak jsou plastové vstupní dveře do domu,
- vytápění domu řešeno elektrokotlem z roku 2021 a v kuchyni a obývacím pokoji je pak podlahové vytápění, v ostatních místnostech jsou radiátory,
- v obývacím pokoji je krb s rozvody do pokojů,
- podlahy jsou plovoucí + dlažba,
- v oknech jsou venkovní rolety, které jsou manuálně ovládané,
- bazén velikosti 3x6 metrů, plechová garáž velikosti 3x5 metrů postavené na betonové desce, vrata jsou na dálkové ovládání,
- v koupelně, která není dodělána, je jak prostorná vana, tak i sprchový kout, 2x wc,
- celý pozemek je oplocen.

Některé drobnější části domu nejsou dodělané, ale je tak otevřená možnost pro každého, aby si dům dodělal podle své představy a mohl tak zapojit svou vlastní představivost o bydlení.
Veškerá občanská vybavenost se nachází buď v těsné blízkosti domu nebo v nedaleké obci Březno. Z Dlouhé Lhoty jezdí autobus a stejně tak je zde dobré spojení s Mladou Boleslaví vlakem.
Přijďte se sami přesvědčit a podívat, zda je tento dům právě tím, který jste hledali.
Těšíme se na Vás.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize a právních služeb.
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Dlouhá Lhota
ID
N00144
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
1318 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Vágner

Mgr. Veronika Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dlouhé Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu