Prodej rodinného domu, Odry, 650 m2 (ID: 3483061)

Odry

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Odrách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Kamenka v Odrách.
Aktuálně je dům řešen dispozičně na dvě patra - 1.NP 4+1 v 2.NP 4+KK. Součástí domu je terasa o velikosti 12m2 a velká stodola.
Dům je vhodný k rekonstrukci, která umožní bydlení i pro vícegenerační rodinu, mohou se zde vybudovat samostatné jednotky určené k pronájmu, ale také k vybudování ranče. Využití je rozsáhlé, jak pro osobní, tak i pro podnikatelské záměry.
Celková zastavěná plocha domu je 276 m2, po rekonstrukci může být však až 650 m2. Nezastavěná plocha pozemku je 1803 m2. Velikost pozemku nabízí široké využití, a to jak pro okrasnou zahradu s bazénem, tak i chovu koní nebo jiných hospodářských zvířat.
Na začátku pozemku vede dle územního plánu splašková kanalizace, v domě je elektřina, plyn zde není. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva.
V obci je restaurace, dětské hřiště, školka, škola je asi 2 km vzdálená. Obec je klidná a nachází se v nádherné přírodě, která vybízí k různým aktivitám ať sportovním tak relaxačním.

Pokud Vás nemovitost zaujala, kontaktujte mě, ráda Vám poskytnu bližší informace a domluvíme si prohlídku.
S financováním a rekonstrukcí Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Odry
ID
00404
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2083 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Bc. Monika Jančová

Bc. Monika Jančová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Odrách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu