Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Prokopova, 83 m2 (ID: 3483374)

Prokopova, Praha 3 - Žižkov

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolte nám ve výhradním zastoupení vlastníka nabídnout a poskytnout Vám příležitost k nákupu bytu 3+kk/2T v unikátním projektu Bezovka. Na adrese Prokopova 2849/2a, 130 00 Praha 3 - Žižkov. Byt se nalézá v nové budově citlivě doplňující původní stavbu.
Bezovka je zaniklý hostinec a bývalý mlýn v Praze 3-Žižkově.
Býval zde první pražský kinematograf a byl zde čilý kulturní život. Původně stál pod západním svahem Vrchu svatého Kříže na konci Prokopovy ulice v místech křižovatky s ulicí Rokycanova. Jediná dochovaná stavba areálu – dvoupatrová vila, která je chráněna jako kulturní památka České republiky byla citlivě renovována 2010 - 2012 a doplněna o novou část kde se nabízený byt nalézá.
Bytová jednotka ve druhém nadzemním podlaží s výtahem. Typově byt 3+kk se dvěma terasami ( na dvě světové strany obě do zahrady). K bytové jednotce patří venkovní parkovací stání. V jednotce jsou vysoké stropy 2,8 m což umožnilo při stavbě instalovat vyšší dveře a jejich obložky (2,25 m). Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem o celkové výměře 36,6 m2, chodba 4,6 m2, wc a koupelna 5 m2, ložnice 1 – 10 m2, ložnice 2. 15 m2, Terasa 8 m2, balkon 4 m2. Celková výměra je 83 m2.
Byt je orientovaný na dvě klidné světové strany, obě dvě ložnice jsou směřovány okny do klidného zeleného vnitrobloku. Byt je v osobním vlastnictví, v roce 2020 byla instalována kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči na míru. Indukční deska Bora kdy integrované odsávání je již součástí. „ Americká“ lednice se systémem viditelnosti Door -in- Door instaview, osvětlení jsou ovladatelné pomocí aplikace Alex, bezdotyková světla s nastavitelnou untenzitou záření.
V ložnici je velká vestavěná šatna. Místo na vestavnou pračku a sušičku v zákoutí. V bytě je samostatný kondenzační plynový kotel Protherm Pather s termostaty a ohřevem vody, topné radiátory i kolektory v podlaze.
Dům byl citlivě renovován, střecha byla nyní předělána a udělána nově. Jedná se o komorní menší projekt z roku 2010 o dvaceti jednotkách s přátelskou atmosférou pro žití. K bytové jednotce náleží a užívá se sklep 4 m2.
Byt má v obývacím pokoji velké francouzské okno směřující na jihozápadní terasu potažené profi transparentní folíí, dále i prosklenou část u vchodu. V domě jsou společné prostory kočárkárna, kolárna a relaxační zahrada.
V blízkosti park Parukářka, Vítkov, veškeré kulturní vyžití v sousedství, nebo jen o kousek dál. Centrum města na dosah, avšak zcela klidná oáza v zeleni.

Parametry bytu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Prokopova, Praha 3 - Žižkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu