Pronájem bytu 1+1, Kladno, Plzeňská, 27 m2 (ID: 3485033)

Plzeňská, Kladno - Kročehlavy

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus záloha za služby a elektřina podle spotřeby)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt vybavený spotřebiči v hezkém prostředí na Sítné? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi byt 1+1 umístěný v jedné z nejcennějších lokalit Kladna, na Sítné, v Plzeňské ulici. Byt o podlahové ploše 27,1 m2 (plocha sklepa není započítána) je vhodný ideálně pro jednu, maximálně dvě osoby. Díky revitalizaci bytového domu a umístění bytu v rámci domu jsou reálné náklady na užívání bytu nízké (pro 1 osobu 2.200 Kč, bez elektřiny).

Byt s plastovými okny, velmi hezky upraveným umakartovým jádrem s keramickými obklady a SDK podhledem s bodovkami, zánovní kuchyňskou linkou s malou lednicí a mikrovlnkou, na podlaze je instalována PVC krytina a dlažba. Součástí bytu je pračka, umístěná v koupelně. Bytový dům je po rekonstrukci (fasáda se zateplením, výtah, stoupačky, střecha).

Výhodou bytu jsou úložné prostory (komora vedle bytu, 2 vestavěné skříně - v chodbě a v pokoji, sklepní kóje, umístěná v suchém, uzamykatelném přízemí bytového domu). Lokalita, ve které je byt umístěn, je preferována pro umístění veškeré občanské vybavenosti v místě, velmi hezké prostředí kolem domu (udržovaná městská zeleň, relaxační zóny, příměstský les), jakož i velmi dobrou dostupnost Prahy (stanice PID je umístěna 7 minut chůze, D6 - exit 12, za 8 minut jízdy, okraj Prahy celkem za dalších 8 minut jízdy autem).

Nájem 12.000 Kč plus zálohy za služby ve výši 2.200 Kč plus elektřina podle spotřeby. Vratná kauce 15.000 Kč, rezervační záloha 10.000 Kč. Byt bude volný od 26.4.2024.

Máte-li zájem o byt v lukrativní lokalitě, přijďte na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus záloha za služby a elektřina podle spotřeby
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Plzeňská, Kladno - Kročehlavy
ID
1098
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
28 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Novotný

Ing. Pavel Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu