Prodej rodinného domu, Ivančice, Oslavanská, 120 m2

Oslavanská, Ivančice

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ivančicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu ke kompletní rekonstrukci v Ivančicích.
Nemovitost se nachází na ulici Oslavanské, která tvoří spojnici mezi historickým centrem Ivančic a obchodní zónou se supermarketem Tesco. Jedná se tak o zajímavou lokalitu, které přímo vybízí k využití jak ke komerčním, tak bytových účelům. Dle územního plánu se dům nachází v území označeném SM – plochy smíšené obytné městské.
Pustíte se do rekonstrukce nebo to vezmete zgruntu a vznikne zcela nový dům? Ať už rodinný, polyfunkční nebo třeba s garážovým parkováním a byty, jak je zobrazeno ve fotogalerii.
Výměra současného domu je 120 m², dvůr 20 m² a zahrada 115 m².

LOKALITA:
Ivančice, bývalé královské město ležící na soutoku tří řek cca 25 km jihozápadně od Brna je nejen rodištěm zajímavých rodáků, ale především lokalita, kde je radost bydlet.
Školky, školy (základní, střední i speciální), krajská nemocnice, obchodní zóna (Tesco, DM, Superzoo, Deichmann), perspektivní zaměstnavatelé v okolí, dobré dopravní napojení na dálnici a třeba i blízkost Brna.
K tomu přidejme pěkné historické centrum s dominantou v podobě původně gotického kostela a pravidelnými kulturními akcemi (Chřestové, Svatováclavské slavnosti,...). Na okolních kopcích se vypínají vinohrady a rozhledny nabízející dalekosáhlé výhledy. Přírodní památky (Pekárka, Bouchal, Budkovické slepence,...), výletní místa (Templštýn, Stříbský mlýn, Réna, kaple sv. Jakuba), okouzlující údolí řek, udržované i divoké lesy a přírodní zákoutí, kterými prochází jak turistické značky, tak cyklostezky (jen 5 min od domu) jsou pak pomyslnou třešničkou na dortu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pište, volejte a velice rád se s Vámi osobně setkám při prohlídce, kde můžeme společně popřemýšlet nad potenciálem nemovitosti…

Parametry domu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Oslavanská, Ivančice
ID
57
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
255 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ENDEKA, s.r.o.

Jundrovská 1101/48, Brno, Komín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Tomáš Kalousek

Tomáš Kalousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ivančicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu