Prodej bytu 2+1, Kladno, Unhošťská, 55 m2 (ID: 3487849)

Unhošťská, Kladno - Kročehlavy

4 179 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 916 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte světlý byt v klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností? Chcete mít výhled na dvě světové strany?
V exkluzivním zastoupení Vám zprostředkuji prodej prostorného a velmi pěkného bytu 2 + 1, o podlahové ploše 55 m2, nacházející se ve 1.NP čtyřpodlažního cihlového domu. K bytu náleží 2 sklepní kóje, které naleznete v suterénu a možnost využívat společnou kočárkárnu a balkon v mezipatře.
Bydlení se nachází v ulici Unhošťská, Kladno – Kročehlavy.
Bytový dům s osmi jednotkami je po zateplení, má novou střechu a energetickou náročnost v klasifikační třídě C, která zajistí minimální náklady na energie a každodenní tepelný komfort bez ohledu na venkovní teploty. Tato lokalita vyniká veškerou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti se nachází obchodní centrum, škola, školka, restaurace, pošta a další. Výborná dopravní dostupnost do hlavního města ( autobus, vlak, Praha – Zličín, nádraží Veleslavín, letiště Praha). Díky své výhodné poloze je byt vhodný pro kohokoliv, kdo hledá komfortní bydlení v klidné lokalitě a zároveň blízko velkoměsta.
Byt disponuje předsíní, zděnou koupelnou s vanou a toaletou a kuchyní, orientovanými na východ. Vedle koupelny se nachází vnitřní komora, která skýtá prostor pro technické vybavení domácnosti.
Ložnice a prostorný obývací pokoj jsou situovány na západ. V těchto pokojích jsou nově zrenovované parkety. V roce 2006 proběhla v bytě kompletní rekonstrukce všech rozvodů (elektřina, odpady). Okna ve všech místnostech jsou plastová a vyjma koupelny jsou opatřena žaluziemi.
Celkové měsíční poplatky činí 5.675,-Kč ( z toho 960,-Kč je elektřina, 347,-Kč plyn a 4.368,-Kč jsou ostatní služby spojené s užíváním bytu). Při financování hypotečním úvěrem vám rádi pomůžeme.
K dispozici je virtuální prohlídka, kde si byt můžete "projít" sami, stejně tak vás ráda uvítám na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 179 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Unhošťská, Kladno - Kročehlavy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Hana Večeřová

Hana Večeřová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu