Prodej rodinného domu, Lubná, 193 m2

Lubná

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lubné

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům 5+2kk s garáží, sklepními prostory, kůlnou a sklepem v obci Lubná, vzdálené pouhých 10 km od Kroměříže. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s možností podnikání či vícegeneračního bydlení.

Dům se nachází v původním zachovalém stavu a je napojen na elektřinu a plyn. Zásobování vodou je řešeno vlastní studnou a odpady septikem. Pro detailní prohlídku dispozic domu máme k dispozici videoprohlídku i 3D virtuální prohlídku.

V současnosti v obci najdete mateřskou školu, veřejnou knihovnu, kulturní zařízení, víceúčelové hřiště a prodejnu potravin i smíšeného zboží. Pro společenský a sportovní život jsou k dispozici místní organizace jako oddíl stolního tenisu, tělovýchovná jednota Sokol, myslivecké sdružení, turistický oddíl a Sbor dobrovolných hasičů. Za další občanskou a společenskou vybaveností musíme dojet do Kroměříže.

Lubná je situována na okraji pohoří Chřiby a nabízí krásnou přírodu. Nedaleko od domu se nachází vodní nádrž, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech a rybaření. Naučné stezky a cyklostezky vás provedou místními krásami po polních a lesních cestách, ideální pro procházky či jízdu na kole, třeba až k Baťově kanálu v Otrokovicích.

Pokud toužíte po spojení klidu venkovského života s rychlou dostupností do města, pak je tento rodinný dům v Lubné tou správnou volbou. Přijměte naše pozvání na prohlídku a objevte svůj nový domov!

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Lubná
ID
22377
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
193 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
112 m2
Podlahová plocha
193 m2
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Biberlová

Mgr. Petra Biberlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lubné (okr. Kroměříž)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu